Lediga jobb

Taktisk inköpare
Publicerad: 2018-11-05 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtÅtvidaberg
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-18
Företagspresentation

Har du erfarenhet av taktiskt inköp och tycker om att arbeta kundorienterat? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu en taktisk inköpare till ett expansivt och spännande företag i Åtvidaberg. Kunden är ett internationellt företag med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Företaget erbjuder omfattande tjänster, från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logiska lösningar. Enheten i Åtvidaberg har spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter samt avancerad rörlig mekanik.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som taktisk inköpare kommer du bland annat att arbeta med prisförhandlingar, kostnadsreduktioner samt ha nära kontakt med leverantörer. Du ansvarar för att hitta nya leverantörer samt att utveckla samarbetet med de befintliga.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av inköp och affärsmässiga förhandlingar. Vi ser det som meriterande om du har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av tillverkande företag. Du bör behärska svenska och engelska både skriftligt och muntligt. Personliga egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du är driven, självständig, har lätt att samarbeta med andra samt gillar att arbeta i projektform.

Verksamheten präglas av spännande utmaningar med ständigt nya produkter och leverantörer i en mycket trevlig miljö - ta chansen och sök denna tjänst nu! Detta är ett långsiktigt behov och uppdraget kommer att övergå i anställning om samarbetet fungerar bra mellan båda parter.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard