Lediga jobb

El Konstruktör
Publicerad: 2018-10-19 
ArbetsgivareYaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik
OrtTorsås
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-20

Framtiden är automatiserad – och Yaskawa Nordic AB formar framtiden med världsledande robotteknik.

Vi har de bästa produkterna och vi har de mest kompetenta medarbetarna. Vi är alla anställda tack vare vår kompetens och potential. Vi är alla anställda för att prestera. För oss innebär prestation att vi varje dag går till jobbet med engagemang och närvaro. Tilliten till våra produkter och våra kollegor gör att vi kan leverera världsledande automationslösningar.

Är du intresserad av att vara med och påverka framtidens produktion och produktionsteknik då är YASKAWA Nordic AB, mitt emellan Kalmar och Karlskrona, något för dig! Vi är en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, världsledande robottillverkare med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade världen över. Hos oss på YASKAWA Nordic AB jobbar över 150 anställda och vi omsätter närmare en miljard svenska kronor.

Framtiden är automatiserad och därmed behövs rätt kompetens att förse framtiden med rätt automation. Hos Yaskawa Nordic AB finns hela kedjan för att leverera högklassig robotautomation.

 

Vi söker dig som vill bli expert på ditt jobb och som motiveras av att få utveckla samt driva arbetet framåt med hög kvalitet. Som El konstruktör hos Yaskawa ges möjlighet till en utvecklande roll med utmaningar högt som lågt. Arbetet innebär att i nära samarbete med våra konstruktörer i Torsås och övriga Europa, främst Tyskland, Slovenien och Frankrike arbeta för ett standardiserat arbetssätt inom elkonstruktion och EPLAN P8.

Under första tiden kommer man att jobba med standardisering och utveckling till 100%, därefter avtar detta till ca 50 - 70 % och arbetet kommer då även omfatta en del projektknuten elkonstruktion.

Arbetet kommer innebära en del resor inom Europa.

Din profil
Du som söker ska vara ansvarstagande då det är mycket frihet under ansvar, det är viktigt att man ser till att få jobbet gjort. Du ska vara teknikintresserad och tycka om teknik och el. Du ska vara lyhörd, ta åt dig av kunskapen som finns på kontoret av mer seniora konstruktörer och ta in så mycket information som går.

 

Krav:

Är civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant utbildningsområde med inriktning och kunskap inom elteknik eller elektronik

EPLAN P8, mkt goda kunskaper

Strukturerad

God samarbetsförmåga

Mkt god engelska i tal och skrift.

B-körkort

Meriterande:

Programmeringsförståelse

Erfarenhet av automation och konstruktion

Språkkunskaper i tyska

Insatt i standarder och säkerhetsföreskrifter

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard