Lediga jobb

Taktisk Inköpare till Scanfil, tillträde snarast
Publicerad: 2018-10-23 
ArbetsgivareScanfil Åtvidaberg AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtÅtvidaberg
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-16

Är du erfaren inom taktiskt inköp och vill vara med och driva utvecklingen inom elektronikindustrin framåt? Då kan det här vara ditt nästa kliv i karriären!

Scanfil är en internationell kontraktstillverkare och systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Här tillhandahåller man en omfattande uppsättning tjänster, från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar.

Scanfil i Åtvidaberg är specialiserad på Systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Enheten har även spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter som omfattas av FDA: s Quality System Regulation (QSR) och kompetens inom avancerade rörlig mekanik såsom mynt och pappershantering. Vid Åtvidabergsenheten finns idag 240 anställda.

Det går bra för Scanfil som nu förstärker sin inköpsorganisation med ytterligare en Taktisk Inköpare. Eftersom tjänsten är relativt ny, så kommer du att ha goda möjligheter att tillsammans med teamet sätta din prägel på rollen!

Arbetsuppgifter:

Som Taktisk Inköpare kommer du att arbeta med bl.a. prisförhandlingar, projekt kring kostnadsreduktioner, hitta nya leverantörer och utveckla samarbetet med befintliga och nya leverantörer. Verksamheten präglas av spännande utmaningar med ständigt nya produkter och leverantörer i en mycket flexibel miljö, eftersom Scanfil är en kontraktstillverkare där man inte har några egna produkter.

Vem är du?

Vi tror att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet i inköpsrollen 
  • Ett par års erfarenhet av kommersiella förhandlingar
  • Mycket goda kunskaper i engelska både skriftligt och muntligt

Det är meriterande om du även har:

  • En teknisk bakgrund
  • Kännedom om olika tillverkningsprocesser och komponenter
  • Fokus mot projektorientering

Som person har du har lätt för att arbeta tillsammans med andra men kan självständigt driva arbetet framåt på ett resultatorienterat sätt mot uppsatta mål. För att trivas i rollen bör du även vara flexibel och motiveras av utmaningar där du får använda dig av din goda förmåga inom problemlösning. För rätt person så finns här stora utvecklingsmöjligheter inom den globala koncernen. 

Anställningsvillkor:

Heltid tillsvidareanställning, där det kan komma att bli aktuellt med provanställning.

Tillträde:

Snarast enligt överenskommelse.

Ansök redan idag!

Ansökan: 

Denna rekrytering är ett samarbete med Unik Resurs som tar emot och hanterar ansökningar. Välkommen in med din ansökan genom att registrera dig i CV-databasen via hemsidan, www.unikresurs.se

Kontakt:

Vid frågor som rör rekryteringsprocessen kontakta Rekryteringsansvarig på Unik Resurs, Mindy-Li Nixon, på 0704-91 62 58 alternativt mindy-li.nixon@unikresurs.se

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard