Lediga jobb

Konstruktör som vill utvecklas sökes till expansiv verksamhet
Publicerad: 2018-10-31 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik
OrtKatrineholm
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-18
Företagspresentation

Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet av att konstruera men vill utvecklas ännu mer? Trivs du i en verkstadsmiljö och vill arbeta i en organisation som värnar om sammanhållning och en bra stämning? Då är det här en roll för dig! Till en av våra kunder, en expansiv och växande verksamhet som tillverkar komponenter till bland annat tågindustrin, söker vi nu en Konstruktör. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Konstruktör ingår du i ett Konstruktionsteam med en chef samt tre kollegor. Tillsammans arbetar ni med konstruktion mot produktion av både nya och äldre produkter. Du kommer troligtvis att hamna inom ett visst produktområde inom framförallt svets.

Specificering av arbetsuppgifter:

  • Konstruera produkter utifrån kundkrav och utvecklade koncept.
  • Att självständigt genomföra och driva projekt kopplade till avvikelser eller förbättringsförslag från: kund (reklamationer), på produkter eller för produktion. 
  • Analysera felorsaker och utvärdera möjligheter i och för produktion
  • Planering och kostnadskalkyler
  • Riskbedömningar
  • Upprätthålla dokumentstruktur.
Din profil

För att trivas i den här rollen söker vi dig som har ett stort engagemang och ett genuint teknikintresse. Du behöver inte vara en fullfjädrad konstruktör men då ska du vilja lära dig nya saker och utvecklas inom din profession. Det är viktigt att du trivs i en flexibel miljö med korta ledtider. Vi söker dig som är öppen för att lära, positiv i ditt tänkande och har en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Verksamheten erbjuder en härlig arbetsplats med familjär stämning där det sociala är en stor del.

Vidare söker vi dig som:

  • Har någon form av liknande praktisk arbetslivserfarenhet samt att du har arbetat en del med bearbetning, gärna inom svarvning, svetsning och fräsning.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 
  • Du har erfarenhet av att arbeta i SolidWorks. Det är meriterande om du har erfarenhet av PDMWorks Enterprise. 
  • Förmodligen har du en eftergymnasial utbildning inom tekniskt område som exempelvis högskoleingenjör, men det är inte ett krav utan den praktiska erfarenheten ses som ett stort plus.
Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard