Lediga jobb

Projektledare
Publicerad: 2018-11-06 
ArbetsgivareFueltech Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-25

Fueltech Sweden AB ligger i Ronneby och är Nordens största producent av bränsletankar till Volvo lastvagnar och Scania. I dag arbetar vi inom 3 affärsområden; Bränsletankar, Semisolidgjutna chassidetaljer samt Energisystem under varumärket ECOScience. Vi ingår i den österrikiska koncernen SAG, som är en av världens största leverantör av bränsletankar till tunga fordon. Vi är idag ca 85 anställda. Vi kommer att expandera och söker därmed medarbetare för att förstärka vår organisation under varumärket ECO Science.

ECOScience är ett termiskt kombisystem för både tappvatten och uppvärmning. Systemet fungerar för såväl villor som stora fastigheter.

 

Projektledare

Du kommer att jobba med projektering, projektledning, kalkylering samt att utveckla kundkontakter inom affärsområdet ECOScience. Förutom projektering omfattar även arbetet installationer i enskilda villor. Du kommer att ha kontakt med kunder och installatörer på global nivå.

Som projektledare kommer dina dagar att variera, storleksmässigt och innehållsmässigt. Vi söker dig som inte är rädd för att anta en ny utmaning där det krävs prestigelöshet, vakenhet och struktur. 

Vi söker dig som är gymnasieingenjör alternativ som har motsvarande erfarenhet eller gymnasieutbildning inom bygg. Du ska ha erfarenhet från konsult- eller installatörsledet inom bygg & VVS (el). Vi ser gärna att du har lång erfarenhet inom området samt ett brett kontaktnät inom såväl leverantör- som kundledet. Erfarenhet samt kunskap i Autocad ser vi som meriterande.

Naturligtvis hanterar du engelska och svenska i både tal samt i skrift.

Utöver ovan nämnda krav så är du flexibel, ansvarstagande och trivs med att hamna i situationer där din problemlösningsförmåga kommer väl till hands. Du har även gott ekonomiskt sinnelag och är affärsmässig i din yrkesroll. För oss är det viktigt att du är drivande, strukturerad och har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Arbetet innebär stort engagemang och egna initiativ.

Resor ingår som en naturlig del i tjänsten och körkort är en förutsättning.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard