Lediga jobb

Byggkoordinator
Publicerad: 2018-11-05 
ArbetsgivareEksjöhus AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtEksjö
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-25

Eksjöhus är ett familjeföretag och en av Sveriges äldsta hustillverkare. I över 75 år har vi ritat, konstruerat, byggt och sålt hus som blivit hem för tusentals människor i både Sverige och utomlands. Under åren har vi lärt oss det mesta om hustillverkningens alla delar – från materialval till konstruktion, transport och montage. I vårt eget sågverk, Eksjö Industri, förädlas virket till våra hus. I våra husfabriker byggs och monteras husen i en miljö som är okänslig för väder och vind.

När husets olika delar är färdiga lastas de omsorgsfullt på våra egna lastbilar och levereras av våra egna chaufförer till kundens tomt. Där monteras de av erfarna entreprenörer, som alla har lång erfarenhet av att bygga ett Eksjöhus. En kvalitet som idag ligger i topp bland svenska hustillverkare!

Våra kärnvärden, långsiktighet, kunskap, trygghet och kostnadsmedvetenhet, är våra grundstenar och det vi strävar efter att leva upp till.

Eksjöhus växer starkt och ser en fantastisk marknad de kommande åren. Det innebär att vi behöver förstärka vår exportavdelning med en Byggkoordinator.

Som byggkoordinator på vår exportavdelning ingår du i ett team som arbetar mot våra importörer i olika länder. Du kommer i huvudsak att ansvara för alla offerter och prislistor, ge teknisk support till importörer och byggare samt hantera serviceärenden. Rollen innebär även att du fångar upp och driver förbättringsarbeten med våra importörer samt säkerställer att våra importörer och byggare lever upp till Eksjöhus krav och kärnvärden

Vi söker en byggkoordinator med relevant byggteknisk utbildning. Du har erfarenhet av byggbranschen och förståelse för hela byggprocessen. Som person är du positiv, noggrann, strukturerad och kundorienterad. Du trivs i en föränderlig miljö och är van att fördela din tid på ett effektivt sätt.

För att ta hand om våra importörer och leverantörer på ett bra sätt krävs en god social förmåga och att du är skicklig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Svenska och engelska är ett krav. Språkkunskaper i tyska är en merit. Om sådan saknas, bekostar Eksjöhus språkutbildning eftersom det är en nödvändig del av tjänsten.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö där du är omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard