Lediga jobb

Teknisk försäljningsingenjör
Publicerad: 2018-11-06 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-18
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en teknisk försäljningsingenjör. Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill ge din karriär en skjuts i rätt riktning i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som försäljningsingenjör ansvarar du kring försäljningen av produkter. Vi söker dig som är affärsinriktad, har tidigare erfarenhet av gasturbiner och har ett stort nätverk omkring dig. Du är en social person då du har mycket kontakter både internt och externt. Antingen är du en senior person som har erfarenhet av liknande uppgifter och snabbt kan komma in i arbetet eller så är du en junior person med rätt inställning som snabbt tar till dig kunskap och nya arbetssätt.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard