Lediga jobb

Strategisk inköpare till Scanbox
Publicerad: 2018-11-07 
ArbetsgivareScanbox Thermo Products AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtOlofström
Platser1
Sista ansökningsdatum2018-11-21
Företagspresentation

 

ScanBox grundades med affärsidén att utveckla ett flexibelt produktionssätt för tillverkning av isolerade transportboxar. Flexibiliteten gjorde det möjligt att ta fram kundanpassade och kostnadseffektiva lösningar för distribution av livsmedel till storkök och catering.

ScanBox är en partner som älskar mat och är passionerat fokuserad på att skapa optimala lösningar för varje kund och arbetsplats. Fokus ligger på att underlätta kundens arbetsdag och ge deras matgästers bästa möjliga upplevelse, oavsett om produkterna används på en Michelin-krog, hotell, äldreboende eller i en skolmatsal. Kvalitet, säkerhet och kundernas behov är högsta prioritet hos Scanbox, Bringing your food with care!

Idag finns ScanBox produkter över hela världen och de fortsätter att utveckla sina koncept och metoder med omsorg om kunder och miljö.

Du hittar mer info på www.scanbox.se.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

ScanBox har under flera år haft en positiv tillväxt och bolaget söker nu en strategisk inköpare som kan bidra till en fortsatt lönsam tillväxt.

Du som strategisk inköpare ansvarar för att vidareutveckla inköpsprocessen, att etablera en god relation med våra befintliga leverantörer samt identifiera nya leverantörer och kontinuerligt arbeta för att förbättra villkor avseende pris, kvalitet och leveranstider. Det är av vikt att arbeta med leverantörsutvärdering och leverantörsuppföljning samt bevakning av leverantörsmarknaden ur ett internationellt synsätt.

Du kommer att ha nära samarbete med flera av bolagets avdelningar främst produktion, konstruktion, och Marknad/Försäljning. Organisatoriskt kommer du att tillhöra avdelningen Operations.

Din profil

Nu söker vi dig som har kandidatexamen inom logistik, industriell ekonomi eller supply chain management. Jobbet som strategisk inköpare hos Scanbox kräver god datorvana samt erfarenhet inom Office-programmen, B-körkort samt att du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhetsmässigt förväntar vi oss att du har en bakgrund inom tillverkningsindustrin på en internationell marknad, du besitter erfarenhet av strategiskt och/eller operativt inköp. Vi lägger vikt vid att du är prestigelös samt kund- och lösningsorienterad. Att nå resultat och uppsatta mål är en självklarhet och att du tar strategiska beslut som för organisationen framåt. Du har erfarenhet av förhandlingar i en internationell miljö och av att bygga goda och långsiktiga relationer.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, har du frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Ola Johansson och nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard