Lediga jobb

Produktionstekniker med kunskap inom programmering
Publicerad: 2019-01-22 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtMotala
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-10
Företagspresentation

Vill du arbeta brett inom verkstadsindustrin i en roll som Produktionstekniker/Programmerare? Gillar du att arbeta med kundanpassade lösningar, avancerad teknik och attraheras du av möjligheten till större ansvar mot både produktion och det kommersiellt affärsmässiga? Då är det här en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Produktionstekniker i den här rollen är du delaktig i produktionens hela flöde, allt från offertbearbetning till kund i samråd med säljare till att arbeta fram beredning med de produktionssteg som krävs. Sedan arbetar du med CAD/CAM programmering av hela verksamhetens maskinpark och är med för uppföljning av produktens flöde genom produktionen.

Du stöttar maskinoperatörerna i frågor rörande maskiners bearbetning samt underhåll av maskinkort. Du arbetar med konstruktion av produktionshjälpmedel och du upprätthåller produkt- och leveransdokumentation. Du ansvarar för att hantera produktavvikelser av olika slag och du deltar i inkörningsprojekt av nya artiklar så processer och flöden flyter som de ska. Du ansvarar för att driva förbättringsarbete inom ditt eget ansvarsområde och verkar för produktionens ständiga utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har: 

  • Kvalificerad erfarenhet av produktionstekniskt arbete.
  • Erfarenhet av skärande bearbetning, antingen genom maskinoperatörserfarenhet eller via tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom bearbetande verksamhet.
  • Kunskap i konstruktion så som ritningsläsning, måttsättning, toleranser och framtagning av produktionsritning.
  • God kunskap i Officepaketet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
  • Programmeringserfarenhet och kunskaper i CAD/CAM. 

Som person är du självständig i ditt arbete vilket innebär att du är bekväm med att fatta egna beslut, göra prioriteringar samt söka information på egen hand. Du arbetar strukturerat och metodiskt och är van vid att arbeta i projektform. Du gillar att arbeta för ständiga förbättringar och driver arbete i syfte att utveckla verksamheten. Du är lyhörd för dina medarbetare och arbetar med engagemang.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard