Lediga jobb

Styrsystemkonstruktör sökes omgående
Publicerad: 2019-01-22 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-03
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning inom hållbar energi, söker vi just nu en Styrsystemkonstruktör.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker nu dig som vill jobba som Styrsystemkonstruktör och tillhöra en grupp inom verksamhetens teknikkontor. Avdelningen ansvarar för teknisk support till övriga serviceavdelningar. Arbetet är mångsidigt då supportärenden varierar både i tid och svårighetsgrad. Avdelningen arbetar med hela verksamhetens Serviceportfölj på verksamhetens samtliga produkter vilka varierar i form av styrsystem och logik.

Vilka är mina arbetsuppgifter?

Som styrsystemkonstruktör arbetar du med att skapa styrsystemunderlag som är anpassade för en specifik anläggning. Du arbetar med utredningar och framtagningar av felrapporter. Vidare arbetar du med konstruktion av styrsystem i utvecklingsprojekt och du agerar fördjupad internsupport inom styrsystem. Det är ett varierande arbete eftersom varje styrsystem måste anpassas efter respektive kund och maskin.

Din profil

Vi söker dig som:

  • Gärna har en teknisk högskoleutbildning, men det är inte ett krav.
  • Har erfarenhet av styrsystemkonstruktion sedan tidigare och gärna ha arbetat med någon typ av driftsättning inom industrin.
  • Gärna har erfarenhet av att jobba med system som SIMATIC PCS7, T3000 och/eller ABB Advant.
  • Har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person ska du vara driven, uppskatta att arbeta strukturerad samt gilla ett varierande arbete.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard