Lediga jobb

HR- partner för uthyrning till kund
Publicerad: 2018-12-12 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeHR/ Organisation
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-01-31
Företagspresentation

För kunds räkning utanför Norrköping söker vi nu en driven och engagerad HR- konsult/ partner med inriktning mot rekrytering och employer branding.
Uppdraget är till en början ett konsultuppdrag med mycket goda förutsättningar till anställning hos kund för rätt person.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du ska tillsammans med kollegor driva verksamhetens HR- arbete mot gemensamt satta mål. Detta görs genom att du arbetar som konsultativt som chefsstöd med olika HR-processer som exempelvis:

- employer branding
- kompetensförsörjning/ rekrytering
- arbetsrätt och förhandling
- lönebildning och lönesättning
- arbetsmiljö

Du kommer tillsammans med cheferna på företaget att aktivt arbeta framåt för att stärka företaget som en attraktiv arbetsgivare, att rekrytera ny personal samt att verka för att nuvarande personal trivs och får en fortsatt positiv utveckling. Du kommer att arbeta med både operativa och strategiska uppgifter och driva egna processer i HR-inriktat förändringsarbete.

Din profil

Som person är du driven, självgående, serviceinriktad och kommunikativ. Du trivs i en roll som är stöttande och konsultativ. Du skall själv kunna se vad som behöver förbättras och effektiviseras och trivs i en miljö med ständig förändring. För att klara denna roll måste du inge förtroende, kunna arbeta självständigt och ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med chefsstöd och personalrelaterade ärenden. Ett genuint intresse för människor ser vi som en självklarhet.

Skallkrav:

- akademisk examen inom personalområdet eller motsvarande erfarenhet (minst tre år)
- förhandlingsvana och erfarenhet av att tolka kollektivavtal
- mycket god datavana ffa inom Officepaketet
- mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:

- projektledning och att självständigt driva egna processer är meriterande i denna process

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Anna Engström och nås på telefon 070-352 87 95 eller på anna.engstrom@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard