Lediga jobb

Tekniker till industrialiseringsprojekt
Publicerad: 2019-01-22 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-10
Företagspresentation

Vi söker nu åt kunds räkning en tekniker till industrialiseringsprojekt för tillverkningsindustrin i Linköpingsregionen. Är du intresserad av modern teknik och att utmana dina kompetenser? Då är du kanske den vi söker!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som tekniker arbetar du med tekniska frågor mot både nya och befintliga kunder. Du felsöker och hittar lösningar vid problem i produktionen. Du deltar vid design och uppsättning av nya produktionslinor samt upprättar dokumentation kring nya produkter.

Din profil

Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller annan motsvarande utbildning. Vi tror att du tidigare har jobbat som produktionstekniker, beredare eller liknande. Du behöver ha kunskap om mekanik och elektronik samt förstå ritningar och tekniskt underlag. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Som person är du bra på att samarbeta och alltid ha kundens behov i fokus.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard