Lediga jobb

Bankjurist Sparbanken i Karlshamn
Publicerad: 2018-12-19 
ArbetsgivareSparbanken i Karlshamn
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeJuridik
OrtKarlshamn
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-01-23
Företagspresentation

Sparbanken i Karlshamns grundläggande värderingar kommer från sparbanksrörelsen och den nytta och flit som sparsamhet tillför individ och samhälle. Motivet för att bilda Sparbanker var framförallt att främja den enskilda människans sparande och att förmedla lån för att vidareutveckla bygden. Vår position som självständig Sparbank ger oss en unik möjlighet att vara en bank med lokalt engagemang och skapar långsiktighet i vår strävan att bedriva en bra bankverksamhet i vårt verksam­hetsområde.

Med visionen om att vara den ledande banken i verksamhetsområdet och den självklara finansiella partnern för privatpersoner, företag, kommun, kyrkliga samfälligheter och föreningar– utvecklas och förvaltas verksamheten. Affärsidén bygger på ett starkt lokalt kontorsnät och ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter. Vi erbjuder våra kunder personlig bankservice av hög kvalitet.

Sparbanken i Karlshamn har funnits sedan 1829, finns idag på 6 orter med 8 kontor inom Karlshamns och Olofströms kommuner och har ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi en Bankjurist till Sparbanken i Karlshamn där du kommer att arbeta i en omgivning och miljö som med närhet, service och samhällsnytta för ögat, jobbar som ambassadörer för ett starkt varumärke. Du kommer att ges möjligheter till utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kollegor där du kommer att utgöra ett viktigt stöd som internjurist.

Våra förväntningar på dig som bankjurist är att du på ett strukturerat och planerat sätt ansvarar för att jobba med utvecklingen och implementeringen av regelverken ifrån Finansinspektionen och EU, bland annat relaterat till krediträtt, bolagsrätt, fastighetsrätt, fodringsrätt, skogs- och lantbruksfrågor. Du kommer även att vara GDPR-ansvarig för banken, inkluderat DPO.

I din roll som bankjurist kommer du att jobba gentemot hela banken när det gäller stöd runt internjuridik och externa branschnätverk.

I din roll som bankjurist kommer du att ingå i ledningsgruppen och vara underställd och rapporterande till vd för Sparbanken i Karlshamn.

Din profil

Vi söker dig som har en jur-kand examen, vi förväntar oss att du har B-körkort, att du besitter en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har ekonomiutbildning samt erfarenhet ifrån bank- och/eller finanssektorn.

Tjänsten förutsätter stort mått av integritet, ansvar och självgående. Tjänsten är på heltid med placering i Karlshamn där resor till samtliga kontor förekommer. Tjänsten kommer att tillsättas omgående efter överenskommelse.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, har du frågor är du välkommen att kontakta  ansvarig rekryterare Ola Johansson på 0728-575705 eller ola.johansson@unikresurs.se.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard