Lediga jobb

Produktionstekniker/Projektledare
Publicerad: 2019-01-08 
ArbetsgivareNordic Vehicle Conversion AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-01-31

Nordic Vehicle Conversion AB, som är marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet består av de unika och välkända varumärkena Euro-Lans och Karosseriverken. I företagsgruppen ingår även U-Lift och U-Lift Train AB i Backaryd samt YdreSkåp med verksamhet i Ydre. Företagsgruppen anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt kunders önskemål och behov. Dessutom tillverkas personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för last- och persontransportfordon.

Inom affärsområdet Euro-Lans utgör man en av Sveriges största ambulanstillverkare, där tillverkas och byggs småbilsambulanser till större skåp-/containerambulanser. Där sker även tillverkning och byggande av Polisbilar, Räddningsfordon, Akutbilar, Ledningsfordon, Sjuktransport, Säkerhetsbilar, Vägtransportledarbilar. Man är marknadsledande inom värdetransporter, på större polisfordon, kontorsbilar, helsäkrade och lättsäkrade fordon, säkra persontransporter (kriminalvård etc). Affärsområdet är en del Nordens största företagsgrupp inom påbyggnationer på fordon under 3,5 ton och är del av AAA raitingen av koncernbolaget.

Affärsområdet Euro-Lans är inne i ett strategiskt utvecklingsarbete där flera nya produkter kommer att lanseras som kommer att innebära en fördubblad omsättning under 2019 vilket i sin tur innebär att ta ett nytt marknadssteg utanför Sverige främst inriktat mot Danmark och Norge.

Vi söker nu en produktionstekniker

 

Du kommer arbeta tvärfunktionellt nära verksamheten och hantera olika process/produktionsteknisk- och flödes tekniska frågeställningar. Du kommer att stödja verksamheten och vara processteknisk expert för ett flertal processer/flöden. Arbetet är ofta dynamiskt och präglas av att snabbt ställa om och fokusera på prioriterade uppgifter. Arbetsuppgifterna präglas av en hög kvalitetsmedvetenhet samt förmåga att komma fram till och föreslå egna tekniska lösningar. Du kommer att vara med att utreda och åtgärda produktionsavvikelser men även initiera och driva tvärfunktionella förbättringsprojekt/initiativ.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant utbildning inom produktionsteknik eller motsvarande förvärvad kunskap genom erfarenhet. Erfarenhet från att på egen hand driva projekt/ processarbete och att förstå samverkan mellan produktkrav, material, process och produktion. Arbetet kräver god datorvana och att du behärskar svenska och engelska. Meriterande med logistikerfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång. För att vara framgångsrik i rollen är du lösningsorienterad och har ett stort eget driv. Du har vana av och trivs med att arbeta i ett högt tempo med många trådar där du självständigt prioriterar bland dina arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat i projekt och trivs med att driva projekt framåt.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard