Lediga jobb

PHP-utvecklare
Publicerad: 2018-12-21 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeData/IT/ Telekom
OrtKarlskrona
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-01-31
Företagspresentation

Till en av våra kunder i Karlskrona söker vi nu dig som brinner för system- och webbutveckling. Uppdraget är ett konsultuppdrag men det finns goda möjligheter att uppdraget går över till en anställning hos kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult får du en anställning hos Unik Resurs AB.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att ha ett tätt samarbete med den huvudansvarige för företagets webb-team, då du bland annat bistår med planering och teknisk expertis. Rollen innebär till största del arbete med programmering i PHP. 

Du har en relevant högskoleutbildning eller minst 3 års erfarenhet av utveckling i bagaget. PHP, HTML5, Javascript, CSS, MySQL, API och JSON är språk du känner dig väl bekant med. Har du dessutom kunskaper i AngularJS och Node.js är du en extra intressant kandidat för denna tjänst!

Vi söker en person som har ett genuint intresse för programmering.  Du skall ha ett intresse för att lära och ha god problemlösningsförmåga. Du är noggrann och har känsla för detaljer. Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta, kommunicera och vara drivande.

Ansök redan idag!

Ansökan

Lockas du av att jobba med utmaningarna inom system- och webbutveckling, tveka inte att ansöka redan idag! Vi jobbar med ett löpande urval under ansökningstiden.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen. Ansvarig rekryterare är Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22 eller på daniel.stalback@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard