Lediga jobb

Chef Elnät Ronneby Miljöteknik
Publicerad: 2019-01-10 
ArbetsgivareRonneby Miljö & Teknik AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-01-31
Företagspresentation

Ronneby Miljö & Teknik AB bildades 1999 och är ett kommunalt bolag som är helägt av Ronneby kommun. Ronneby Miljöteknik hanterar el, värme, vatten, avlopp, renhållning, fiberoptiskt nät och bredband och består av ca 115 medarbetare. Omsättningen uppgick till omkring 275 miljoner kronor under 2018. Ronneby Miljötekniks målsättning är att kombinera miljöansvar med ekonomisk effektivitet, genom att arbeta med en helhetssyn och användandet av modern teknik skapas en renare miljö i kommunen. Du hittar mer info på www.ronneby.se/miljoteknik

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Ronneby Miljöteknik är inne i ett utvecklings- och förbättringsarbete kallat ”Miljöteknik 2.0”. Arbetet handlar bla om organisation, kultur, värdegrund, styrning, processer, arbetssätt och mandat vilket är ett långsiktigt arbete över tid och som kommer att genomsyra hela organisationen och de 115 medarbetarna.

Som chef för verksamhetsområdet Elnät kommer du att arbeta med att utveckla, planera och leda verksamhetsområdet. Du kommer också att ansvara

- för att vidareutveckla den höga anläggningsnivån inom elnät samt bibehålla och säkra den höga    leveranssäkerheten av nätet,

- för att driva utvecklingen av digitalisering, smarta elnät och förnyelsebar energi inom området

- samt ansvara för personal, arbetsmiljö och budget inom verksamhetsområdet.

Verksamhetsområdet Elnät omfattar 2 arbetsledare och knappt 20 medarbetare, varav 5 finns inom bolagets mekaniska verkstad. Chefen för elnät ingår i bolagets ledningsgrupp och är direktrapporterande till VD.

Din profil

Vi söker dig som lägst har intygad 4-årig praktisk erfarenhet för A-auktorisation alternativt dokumenterad utbildning för A fullständig auktorisation enligt Elsäkerhetsverket, som innehar B-körkort samt förväntas ha tidigare ledarerfarenheter.

Det är meriterande med högskoleutbildning som elnäts- och/eller elkraftsingenjör eller motsvarande, tidigare erfarenhet av personal- och budgetansvar samt erfarenhet ifrån något av elproduktion, elnät, elnätsbransch och kommunala energibolag.

Arbete med människor och en god planerings- och organisationsförmåga med känsla för ordning och reda är självklart för dig. Du har en god datorvana inom office-paketet samt besitter en god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal såväl som skrift.

 

Ansök redan idag!

Ronneby Miljötekniks värdegrunder Kunden i fokus, Respekt, Uppmuntran och beröm, Ansvarstagande och Etik känns tilltalande och utgör en ledstjärna för dig i ditt ledarskap.

Vill du själv utvecklas och samtidigt vara med och bidra i utvecklingen av Ronneby Miljöteknik?

Då får du möjligheten att tillsammans med motiverade kollegor göra detta i en stimulerande och utvecklande miljö i god anda, med bra påverkansmöjligheter på bla infrastruktur och samhällsutveckling i Ronneby - känn dig varmt välkommen med din ansökan.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen, har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard