Lediga jobb

Produktionstekniker till verkstadsindustri med kunskap inom programmering
Publicerad: 2019-01-09 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtKristinehamn
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-01-27
Företagspresentation

Brinner du för att arbeta med produktionsteknik men vill arbeta i en bredare roll som innehåller programmering? Vill du arbeta för ständig produktionsutveckling och har du intresse för det kommersiellt affärsmässiga? Då är det här en roll för dig! Till en av våra kunder, en bearbetande industri, söker vi nu en Produktionstekniker/Programmerare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Produktionstekniker i den här rollen arbetar du med samtliga delar i produktionens hela flöde, allt från offertbearbetning till kund som i samråd med säljare till att arbeta fram beredning med de produktionssteg som krävs.Vidare arbetar du med CAD/CAM programmering av hela verksamhetens maskinpark och är med vid uppföljning av produktens produktionsflöde. Du agerar bollblank och stöttar maskinoperatörerna i produktionen. Du arbetar med konstruktion av produktionshjälpmedel och du upprätthåller produkt- och leveransdokumentation. Du ansvarar för att hantera produktavvikelser av olika slag och du deltar i inkörningsprojekt av nya artiklar. Du ansvarar för att driva förbättringsarbete inom ditt eget ansvarsområde och verkar för produktionens ständiga utveckling.

Det här är ett långsiktigt behov hos vår kund vilket innebär att vi är intresserad av dig som både kan tänka dig hyrrekrytering och anställning direkt hos kund. 

Din profil

För att lyckas i rollen bedömer vi att du behöver:

  • Erfarenhet av produktionstekniskt arbete, som produktionstekniker eller möjligen CNC-tekniker. 
  • Erfarenhet av skärande bearbetning, antingen genom maskinoperatörserfarenhet eller via tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom bearbetande verksamhet.
  • Kunskap i konstruktion så som ritningsläsning, måttsättning, toleranser och framtagning av produktionsritning.
  • God kunskap i Officepaketet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
  • Programmeringserfarenhet och kunskaper i CAD/CAM. Erfarenhet i Siemens NX är meriterande.

Vi söker vidare dig som är självständig och bekväm med att fatta egna beslut och göra egna prioriteringar. Du är van vid att arbeta metodiskt och strukturerat i projektform. Du gillar att driva ständigt förbättringsarbete. Du arbetar med engagemang och är lyhörd för din omgivning.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard