Lediga jobb

Otto Bock Scandinavia AB
Supply Chain Developer till Ottobock i Norrköping
Publicerad: 2019-01-10 
ArbetsgivareOtto Bock Scandinavia AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Lager/ Logistik
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-03
Företagspresentation

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life.

Vårt moderbolag, Ottobock Healthcare, är verksam på 51 marknader över hela världen och har en årlig omsättning på cirka 885 MEUR. Ottobock Greater Nordic Region bedriver verksamhet i Sverige, Finland och Benelux och vi är idag drygt 600 anställda med en årlig omsättning på cirka 123 MEUR. I Sverige har Ottobock verksamhet på flera orter och vi är cirka 400 medarbetare.

Ottobock Scandinavia Group är en ledande aktör på den ortopedtekniska marknaden. Som ett led i att fortsätta utveckla vår verksamhet för att möta morgondagens marknadsbehov rekryterar vi nu en Supply Chain Developer till Norrköping.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Supply Chain Developer säkerställer du, i nära samarbete med processpartners, att våra processer är optimerade ur ett totalkostnadsperspektiv och möter våra kunders krav. Du innebär att du kommer upprätthålla, utmana och utveckla våra processer för att optimera prestanda i en utmanade systemmiljö då vi använder flera olika ERP-system. Du kommer bli en del av ett företag i förändring och där du spelar en viktig roll.   

Vi erbjuder dig ett attraktivt och ansvarsfullt arbete med produkter som gör skillnad för den enskilde individen. Som Supply Chain Developer blir du en viktig kugge i vårt förbättringsarbete, med stort ansvar men också med stora möjligheter att påverka. Du utför behovskonsolidering, livscykelhantering och dimensionering då funktionen också hanterar planeringsaktiviteter åt våra andra bolag i gruppen. Du leder planering och genomförande av förbättringsaktiviteter i hela försörjningskedjan som säkerställer optimering av våra logistikkostnader.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping. Du rapporterar till chefen för Supply Chain & Category Management.

Din profil

För att lyckas har du förmåga att arbeta i en matrisstruktur och vara en lagspelare med god analytisk förmåga och kostnadsmedvetenhet. Du är resultat- och affärsinriktad med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du trivs med att utmana gamla rutiner och motiveras av att hitta effektiva lösningar.

Vi förutsätter att du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området, eller motsvarande kunskaper. Du har minst 5 års erfarenhet av logistikutveckling samt erfarenhet från internationella företag. Du är skicklig i affärsengelska, både i tal och skrift och har dokumenterad praktisk erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Erfarenhet av BI-verktyg, såsom QlikSense/Power BI, samt projektledning är meriterande. 

Vid en intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som problemlösning, initiativtagande, planering, förändring, resultatorientering och samarbete.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard