Lediga jobb

Ansvarig för Logistik- och materialflöden
Publicerad: 2019-01-09 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtMjölby
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-01-27
Företagspresentation

Brinner du för logistik, inköp och att arbeta brett inom materialflöden? Vill du vara en del i en tillväxtresa och bidra till verksamhetens logistikarbete? Då är det här en roll för dig! Till en av våra kunder, en tillverkande industri i västra Östergötland, söker vi nu en person som kommer vara ansvarig för verksamhetens Logistik- och materialflöden.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I den här rollen arbetar du brett inom Supply Chain med allt ifrån att en order kommer in till att en färdig produkt ska transporteras och levereras till kund. Det handlar bland annat om att beställa material, inköpsbevakning, ha kontakt med leverantörer, övervaka kommande leveranser samt uppföljning av material hos leverantörer. Rollen har också en strategisk karaktär då du också kommer arbeta med att ständigt utveckla, förbättra och effektivisera företagets material, logistik och lagerhantering. Eftersom verksamheten befinner sig i en expansiv fas ställer det höga krav på att optimera hela materialflödet för att produktionen ska flyta på enligt plan.

Det här är ett långsiktigt behov hos vår kund vilket innebär att det finns möjlighet till anställning efter avslutat uppdrag. 

Din profil

Vi söker dig som:

  • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom materialflöden som beskrivits ovan, exempelvis operativt inköp och/eller logistik alternativt relevant utbildning som kan motsvara detta.
  • Talar och skriver flytande på både svenska och engelska.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och du tar eget ansvar för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du har ett stort intresse för att förbättra och effektivisera processer. Vidare är du prestigelös då rollen innebär varierande arbetsuppgifter av både operativ och strategisk karaktär. Det här är en roll för dig som vill utvecklas både inom produktionslogistik men också inom det kommersiellt affärsmässiga.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard