Lediga jobb

Kalkylator
Publicerad: 2019-01-11 
ArbetsgivareEksjöhus AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtEksjö
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-01-31
Företagspresentation

 

Eksjöhus är ett familjeföretag och en av Sveriges äldsta hustillverkare. I över 75 år har vi ritat, konstruerat, byggt och sålt hus som blivit hem för tusentals människor i både Sverige och utomlands. Under åren har vi lärt oss det mesta om hustillverkningens alla delar – från materialval till konstruktion, transport och montage. I vårt eget sågverk, Eksjö Industri, förädlas virket till våra hus. Förutom Eksjöhus ingår systerbolagen sågverket Eksjö Industri AB, hustillverkaren Eksjöhus Modulbygg AB, bostadsutvecklaren Eksjöhus Bostad samt industrifastigheten Sävsjö Trähus AB koncernen LinholmsGruppen AB där. Idag omsätter LindholmsGruppen ungefär 850 miljoner kronor och har totalt ca 240 anställda.

Koncernen utvecklas kontinuerligt. Eksjöhus Modulbyggs nya fabrik, som uppförts i utkanten av Eksjö, invigdes den 12/12 kl 12.12 2017 och produktionen påbörjades omgående. Tillverkningen sker industriellt med en hög färdigställande grad. Detta medför att t.ex. montage av kök, badrum, målning etc. sker i torr och uppvärmd miljö. Metoden kortar arbetsinsatsen på byggplats väsentligt. Under våren 2018 levererades de första modulerna till den första bostadsrättsföreningen belägen i Eksjö.

Våra kärnvärden, långsiktighet, kunskap, trygghet och kostnadsmedvetenhet, är våra grundstenar och det vi strävar efter att leva upp till.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


Eksjöhus Modulbygg fortsätter växa och söker nu en kalkylator med bredd

I rollen som kalkylator driver du självständigt kalkylarbetet av såväl nya bostäder, projekt och områden allt från förfrågningsunderlag till färdigt anbud du jobbar hela tiden som ett stort stöd till säljarna. I rollen ingår även att planera och avropa inköp till projekten, du är behjälplig inköpschefen i omvärldsbevakningen av leverantörer och material för att hela tiden har alternativa konkurrenskraftiga lösningar. Du har också ansvar för att ta hand om eftermarknad i form av reklamationer.

Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet av kalkylering och inköp i branschen och har en teknisk utbildning inom bygg, goda kunskaper om byggmaterial och byggmetoder samt erfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet från flerbostadsbyggande, gärna i trä men även i betong. Det är meriterande om du har erfarenhet om byggplats, entreprenad, byggnation och logistik

För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och välorganiserad, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Som person är du positiv samt har ett ekonomiskt sinne.

Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö där du är omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden.

Ansök redan idag!

 

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi jobbar med löpande urval vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen, 

Ansvarig rekryterare är Marie Johansson och nås på 0700-911403 eller på marie.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs


Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard