Lediga jobb

Tekniskt ansvarig med personalansvar sökes
Publicerad: 2019-01-23 
ArbetsgivareHardford AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-24
Företagspresentation

Är du i början av din karriär som chef/ledare eller redo för att ta steget dit? Har du en ingenjörsutbildning och ett stort tekniskt intresse? Då är du kanske personen vi söker!

Hardford AB är en ledande tillverkare av kosmetika, hud- och hårvård i Norden. Sedan starten 1988 har de utvecklat och producerat starka varumärken och framgångsrika produkter från anläggningen i Linköping. Man arbetar nära sina kunder och erbjuder marknaden kvalitativa och innovativa produkter. Hardford AB har huvudkontor, utvecklingslaboratorium och tillverkning i Linköping, samt försäljningskontor i både Linköping och Malmö. Den egna fabriken är väl rustad och erbjuder blandning (tillverkning), fyllning och emballering av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter. Hardford är även en komplett partner för kunder som önskar lägga ut sin logistik och lagerhållning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Företaget söker nu en person som vill gå in i rollen som Tekniskt ansvarig på företaget. Hardford är inne i en fas med högt investeringstempo, och har som mål att skapa en ledande position som kontraktstillverkare. Du kommer vara en central del i produktionsorganisationens utvecklings- och förbättringsarbete och kommer ha personalansvar för 3 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer övergripande att vara:

-          Löpande underhåll

-          Löpande investeringar

-          Förbättringar och effektiviseringar

-          Bevaka/hålla dig uppdaterad på trender och teknik inom området

Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha erfarenhet av liknande bransch/processindustri samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en organisation som lyder under kraven för GMP. För att lyckas i rollen bör du ha arbetat med/implementerat underhållssystem samt ha erfarenhet av att ta fram beslutsunderlag för investeringar. Du är van vid att hantera/hålla kontakt med leverantörer av utrustning samt arbeta med automatiseringslösningar. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har arbetat ”hands on” med underhåll.

I denna rekrytering värderar vi din personlighet högt. Som person ska du vara initiativtagande, ha lätt till att anpassa dig samt gilla att utmana och förbättra befintliga lösningar – effektivitet och kvalité är något som inspirerar dig. Du gillar ett högt tempo och är en bra lagkamrat. Du kommer att jobba med ett bra team där alla kompletterar varandra, och där du förväntas bidra med egna åsikter.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard