Lediga jobb

Säljare
Publicerad: 2019-01-29 
ArbetsgivareEksjö Industri Aktiebolag
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtEksjö
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-17

Eksjö Industri AB är ett sågverk som verkat inom branschen sedan 1941. Vi ingår i LindholmsGruppen och är systerbolag med Eksjöhus och Eksjöhus Modulbygg. 

För oss är det viktigt att arbeta med hög kvalitet i alla led. Allt ifrån sågning till hyvling och målning. Hos oss hittar du en bred produktmix där vi kan erbjuda till exempel råspontsluckor eller målade paneler. Det tillsammans med ett stort färdigvarulager, gör att vi kan erbjuda kundanpassade leveranser.

 

 

På Eksjö Industri finns en expansiv plan och vi söker nu en Säljare inom vidareförädling av trävaror.

I rollen får du ta del av det bästa från två världar – tryggheten som företaget erbjuder i form av ett starkt varumärke, samt möjligheten att självständigt skapa och utveckla nya affärer.

Vill du ha ett intressant och utmanande arbete i en växande koncern?

 

I tjänsten som säljare kommer det även ingå en mindre del inköpsarbete. Vi är idag två säljare men en kommer att gå i pension under hösten. Detta är en ersättningsrekrytering, men med en annan inriktning där man ska jobba med kreativ och innovativ försäljning mot ett nytt kundsegment än den vi har idag. Du ansvara själv för att planera, boka och genomföra kundbesöken samt det uppföljningsarbete, utarbetning av offerter och prisförhandlingar det leder till. Uppsökande verksamhet med kundbesök och dagsresor minst 1–2 dagar i veckan.

I rollen rapporterar du till platschefen och du kommer att ingå i ledningsgruppen.

Vi är en liten och handlingskraftig organisation med korta beslutsvägar.

Din profil

Vi ser gärna att du har någon form av träteknisk utbildningsbakgrund. Erfarenhet av försäljning är ett krav. Har du god förståelse för bearbetning av trä, är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, både i svenska och engelska. Arbetet kräver att du har god datorvana samt körkort.

Som person är du relationsskapande, serviceinriktad med sikte på resultat. Som säljare är det viktigt att du är kreativ och driven, du sätter höga mål och arbetar ihärdigt för att nå dem.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

 

#mp


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard