Lediga jobb

Kreativ och relationsskapande Säljare
Publicerad: 2019-01-30 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-17
Företagspresentation

Brinner du för relationsbyggande försäljning och vill du arbeta med kreativa miljöer? Då är det här en roll för dig! Till en av våra kunder, en verksamhet som skapar fantasifulla platser, öster om Linköping söker vi nu en Säljare. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Säljare i den här rollen kommer du att ansvara för att planera olika säljaktiviteter för att nå uppsatta mål som finns för verksamheten. Till stöd har du en budget och målbild att sträva efter. Du arbetar med att skapa, utveckla och förvalta kundrelationer. Du besöker kunder och presenterar verksamhetens koncept och produkter runt om i Sverige och Norden.

Det här är ett långsiktigt behov hos vår kund som inleds med ett konsultuppdrag via Unik Resurs med god möjlighet till anställning hos kund. 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning business to business där vi gärna ser att du har erfarenhet av konceptförsäljning. Det är meriterande med relevant utbildning inom exempelvis företagssälj. Det helt avgörande blir dina personliga egenskaper. Du är självklart van vid att arbeta i affärssystem, exempelvis ett CRM-system och kan använda svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann. Du kan planera, dokumentera och återkoppla ditt arbete. Du har en social förmåga och kan växla mellan att vara både seriös och lättsam. Du har en styrka i din kommunikation och att läsa av läget. Du är affärsinriktad och drivs av att arbeta mot och nå ställda mål.

I den här rekryteringen kommer vi att fästa stor uppmärksamhet vid kompetenser som försäljning, service, resultatorientering, problemlösning, relationsbyggande och anpassning.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard