Lediga jobb

Produktionsingenjör till Dellner Dampers
Publicerad: 2019-04-18 
ArbetsgivareDellner Dampers AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFlen
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-04-28
Företagspresentation

Till en av våra kunder, Dellner Dampers som är en expansiv och växande verksamhet som tillverkar komponenter till bland annat tågindustrin, söker vi nu en Produktionsingenjör. Vill du arbeta inom en verksamhet där all produktutveckling och produktion görs in-house i nära samverkan med ledande kunder på en internationell marknad? Är du en person som drivs av att få arbeta brett inom en produktionsteknisk avdelning och vara delaktig inom flera områden? Då är det här en roll för dig!

Dellner Dampers har levererat kundanpassade hydrauliska dämpare till världsledande företag med huvudfokus på tågindustrin, men även till världsledande Bro-företag, företag inom materialhantering etc. under de senaste 50 åren.

Vår mission är att leverera en optimal lösning till våra kunder på deras samtliga vibrations och energiabsorberande behov. Vi gör det genom att erbjuda en bred produktflora av hydrauliska dämpare och stötdämpare och en nyckel i vår framgång är att vår produktutveckling och produktion görs in-house i Sverige och i nära samverkan med våra ledande kunder på en internationell marknad.

Vi är ca 70 anställda och levererar produkter för cirka 100 miljoner kronor årligen till våra kunder som är spridda över världen. Omkring 95 procent går på export till framförallt Europa, Canada, Asien och USA.

Vår produktion och utveckling ligger i Flen. Företaget ingår i Dellner-koncernen som bland annat är världsledande på koppel till tågindustrin.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Produktionsingenjör kommer du att ha ett nära samarbete med verksamhetens produktionstekniska chef avseende olika arbetsuppgifter och projekt. 

Specificering av arbetsuppgifter:

  • Driva produktionstekniska projekt avseende layout/flöde, utrustning samt förbättringar.
  • Genomföra beredningar av produkter, stycklistor, arbetsplatser, tidsplaner.
  • Delta i projekt där nya produkter tas fram, volym ökar och andra projekt där aktiviteter behöver drivas på framåt.
  • Strukturera och driva underhållsarbetet i företaget.

Den här tillsättningen inleds som ett konsultuppdrag via Unik Resurs med ambitionen att efter avslutat uppdrag övergå i anställning hos kunden. 

Din profil

Du har gedigen erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom tillverkande industri. Vidare har du erfarenhet från att ha arbetat i en monterande industri. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med beredning av produkter och arbetsplatser samt fabrikslayouter. Du talar och skriver flytande i både svenska och engelska. Det anses vara meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Monitor samt av att arbeta med LEAN.

Vi söker dig som vill vara med och bidra i verksamhetens tillväxtresa. Det ställer krav på att du är en person som är lyhörd och självgående samt har förmågan att skapa struktur i ditt arbete.

I den här tillsättningen kommer vi att lägga särskilt stor vikt vid kompetenserna anpassning, relationsbyggande, resultatorientering, självkännedom och problemlösning.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard