Lediga jobb

HR-generalist till föräldravikariat sökes
Publicerad: 2019-01-30 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeHR/ Organisation
OrtVästerås
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-17
Företagspresentation

Till vår kund i Västerås, världsledare inom tryckkärlsteknik, söker vi nu en HR-generalist till ett föräldravikariat.

Kunden specialiserar sig i design, tillverkning, installation och service av högtryckssystem. Företaget är världsledande inom sitt område och har levererat över 1800 system till kunder inom flyg- och automotiveindustrin samt inom energi- och medicintekniksektorn.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som HR-generalist är din främsta uppgift att stötta chefer i deras dagliga arbete. Det innebär arbete med traineeprogram, jobbmässor, rekryteringar, e-learning, avtalsfrågor och liknande. Det finns även andra vanligt förekommande uppgifter inom HR-området.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av brett HR-arbete. Som person är du flexibel, självständig och prestigelös. Du är självsäker i ditt agerande och kan hantera olika människor.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard