Lediga jobb

Affärskoordinator med intresse för ekonomi och juridik
Publicerad: 2019-01-30 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-17
Företagspresentation

Drivs du av att koordinera, dokumentera och att strukturera? Har du ett intresse för ekonomi och juridik i stora, komplexa kommersiella affärer? Då är det här en roll för dig! Till en av våra kunder, en tillverkande industri med högteknologisk produktutveckling, söker vi nu en Affärskoordinator inom kommersiell, teknisk försäljning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Affärskoordinator inom kommersiell försäljning arbetar du till stor del med att stötta dina kollegor med moment i det tekniska säljarbetet som har fokus på dokumentation, kvalitetskontroll över att verksamheten dokumenterar rätt samt tar fram rätt underlag och sammanställer för bokning av order. Vidare ingår hantering av interna avtal med andra bolag inom koncernen. Du koordinerar finansiell och juridisk utvärdering av försäljningsprojekt i samråd med olika expertfunktioner. Beroende på vem du är som person kan det med tiden utvecklas till större ansvar i olika tekniska säljprojekt avseende exempelvis identifiering och presentation av finansiella och juridiska risker i försäljningsprojekt. Vidare har du intresset för samt förmågan att kunna bidra med nya tankesätt avseende förbättring och effektivisering i arbetssätt. 

Uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag på ca 10 månader.

Din profil

Vi söker dig som:

  • Har en högskoleutbildning, gärna inom ekonomi eller juridik.
  • Har något/några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från kontrakthantering, kalkyler, riskhantering eller någon form av juridisk erfarenhet.
  • Du är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, analytisk, en drivande lagspelare med möjlighet att parallellt hantera flera och komplexa uppgifter. Du är flexibel och villig att resa i tjänsten om det behövs.

 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard