Lediga jobb

Customer Project Manager
Publicerad: 2019-01-31 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-17
Företagspresentation

Till en av våra kunder, en organisation som är verksamma inom forskning och utveckling av fordonssäkerhet, söker vi nu en erfaren Customer Project Manager. Brinner du för projektledning och vill arbeta i en miljö med högteknologisk produktutveckling produktutveckling med internationella kunder? Då är det här en roll för dig!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Kundprojektledare samarbetar du direkt med kund och har en löpande dialog med dem. Utöver ett nära kundsamarbete kommer du även att projektleda en projektgrupp, vilka består av bland annat ingenjörer som jobbar med hård- och mjukvaran till produkten. Det ingår inte något personalansvar i tjänsten utan enbart ledning, stöd, styrning och prioritering för projektgruppen. Tjänsteresor kan förekomma.

Som Kundprojektledare krävs det att du har tidigare erfarenhet av stora och komplexa projekt. I den här branschen är det utmärkande att arbeta agilt då processen och utvecklingsplanen kan komma att påverkas och förändras allt eftersom. För att trivas i den här rollen krävs det därför att du är en person som tycker om att jobba i högt tempo och har förmågan att kunna anpassa dig till nya situationer samt snabbt kunna prioritera om arbetet.

 • Specificering av arbetsuppgifter:
 • Staturapportering både internt och externt
 • Hantering av kundönskemål
 • Problemhantering
 • Genomförande av planer, driva/leda projektet
 • Koordinering med plattformsverksamheten
 • Koordinera plattformsleveranser
 • Kravställning på andra delar i organisation som ligger före och efter i flödet
 • Överlämning och dokumentation i flödet

Det här uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag via Unik Resurs med goda möjligheter till anställning hos kund efter avslutat uppdrag.

Din profil

Vad krävs av mig?

 • Förmodligen har du en teknisk inriktad utbildning, ingenjörsutbildning, projektledarutbildning alternativt utbildning inriktad mot mjukvara/IT är meriterande.
 • Du ska ha erfarenhet av att arbeta med projektledning, gärna globala projekt.
 • Du ska ha erfarenhet av att arbeta i mjukvaruutvecklingsprojekt.
 • Du ska ha erfarenhet från att ha jobbat med externa kravställare.
 • Du ska kunna kommunicera väl i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
 • Du ska ha god datavana.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av fordonsbranschen och om du har arbetat på utvecklingssidan (R&D) tidigare. Det är också meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med inbyggda system och inom automotive samt att ha arbetat enligt ett agilt arbetssätt. Att besitta erfarenhet av projektledning i kombination med mjukvaruutveckling är starkt meriterande.

Som person bör du vara driven och engagerad i din roll. Du måste kunna ta ansvar och kunna hantera många parallella processer samtidigt. Du måste tycka om att arbeta i team och kunna kommunicera med både kunder och dina teammedlemmar. Du bör även ha en social förmåga och vara anpassningsbar till olika situationer, människor och processer.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard