Lediga jobb

Depåchef
Publicerad: 2019-02-01 
ArbetsgivareTholmarks Uthyrning AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtOskarshamn
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-20

Tholmarks Uthyrning AB satsar kraftfullt och fortsätter bygga framtid!                             

Vår styrka sitter i vår vilja - Vill Du vara med på vår resa?

Vi är en professionell maskinleverantör till bygget, där mångårig kompetens tillsammans med personligt engagemang och hög servicegrad på våra maskiner och tjänster, borgar för den kvalitét vi både är stolta över och vill kännetecknas av!

Tholmarks hyr ut byggmaskiner, liftar, ställningar, bodar, bygghissar, containrar samt personliga skyddsutrustningar. Vi erbjuder även maskinförartjänster inom segmentet lastmaskiner och teleskoptruckar samt tillhandahåller utbildningar inom mobila arbetsplattformar, fallskydd, säkra lyft och ställningsbyggnationer m.m.

Våra uthyrningsdepåer finns förutom Oskarshamn även i Linköping, Norrköping, Finspång, Södertälje, Stockholm, Jönköping och Växjö. Vi är inne i en mycket expansiv fas och är i dagsläget ett 50-tal anställda, med huvudkontor i Linköping där central administration för samtliga depåer bedrivs.

Verksamhet & befattning

Som depåchef har Du resultat- och personalansvar för depån i Oskarshamn. Du deltar i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till vår VD och ägare.

Till Din hjälp har Du stöttning från vår centrala administration men framförallt en handfull engagerade och kunniga medarbetare som jobbar som uthyrare eller servicetekniker. Du leder Din personal till ökad kunskap, marknadsandel och bibehållen god lönsamhet, allt med en bibehållen och glädjefylld familjekänsla som vi starkt tror på inom Tholmarks.

Din placeringsort är i Oskarshamn.

Kravprofil

Vi söker Dig som har en gedigen erfarenhet från att ha jobbat inom byggbranschen, industri-anläggningsbranschen, maskinhandel eller maskinuthyrningsbranschen. Du har erfarenhet av att jobba aktivt tillsammans med Dina kollegor för att utveckla Er verksamhet, mot uppsatta mål.

Du har en övergripande god teknisk kunskap och därtill intresse. Du har lätt för att föra ett givande resonemang såväl med inköparen på en entreprenadfirma såsom hantverkaren i behov av en effektiv lösning till just sitt lokala bygge.

Som person är Du en naturlig ledare och har en strukturerad entreprenörsläggning med god känsla för ekonomi/affär. Genom att se förutsättningar och styrkor i Dig själv och Din grupp har Du en stark förmåga att omvandla taktiska initiativ till praktisk handling, driv och glädje.

Som person etablerar Du långsiktiga kundrelationer, där hög service och kvalitet kännetecknar Din personlighet. Du hanterar oväntade situationer med bevarat lugn/fokus och är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer.

Meriterande är en lokal förankring med lokalt kontaktnät inom bygg/anläggning/industri.

Ansökan

Passar Du in på ovanstående, och vill vara med på vår spännande resa framåt, såväl personligt som inom verksamheten - tveka då inte att skicka in Din ansökan redan idag!

Vi tar emot Din ansökan via databasen, men om Du tycker detta är känsligt är Du naturligtvis välkommen att ta kontakt direkt med ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo, jonas.osterbo@unikresurs.se.

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard