Lediga jobb

Customer Service End of Lease
Publicerad: 2019-02-14 
Arbetsgivare3 Step IT
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeData/IT/ Telekom
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-24
Företagspresentation

Vill du arbeta med administration, dokumentation, och har ett stort intresse för smarta IT-lösningar? Brinner du för miljötänk och vill vara en del av en internationell, framåtsträvande samt ständigt utvecklande organisation? Då är det här en roll för dig! Till en av våra kunder, 3 Step IT, söker vi nu en ny medarbetare till avdelningen för Customer Service End of Lease.

3 Step IT är ett IT-serviceföretag som erbjuder kunderna ett mer hållbart sätt att förvärva IT-utrustning, särskilt datorer och smartphones. Vår omfattande tjänst riktar sig till företag med stort IT-behov, som hjälper dem att hantera finansiering, användning och utbyte av IT-enheter på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi säljer också ett stort antal begagnade IT-enheter. 3 Step IT Sweden AB är ett starkt växande företag som idag har 100 medarbetare på 5 olika orter. Vårt huvudkontor ligger i Linköping, vi har säljkontor i Stockholm och Göteborg samt produktionsanläggningar i Enköping och Klavreström. För mer information om oss www.3stepit.com.

Den här tillsättningen är en hyrrekrytering vilket innebär att du under första perioden kommer att vara konsult via Unik Resurs med en ambition om att övergå i anställning hos 3StepIT efter 6 månader.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Customer Service inom End of Lease kommer du att bli en av fem administratörer där vi arbetar med administration och ansvar mot utpekade säljare inom försäljningsorganisationen. Du kommer vidare samarbeta med våra externa funders och partners, och tillsammans med dem utveckla våra framtida produkter.

Detta innebär mer specifikt att du kommer arbeta med att:

 • Ge informationsservice till såväl kunder och leverantörer som 3 Step IT:s säljare
 • Ansvara för speciella leverantörssamarbeten
 • Ansvara för slutfakturerade avtal
 • Ta fram underlag för, beräkna lösenpris och skicka ut lösenofferter
 • Att beräkna och registrera förlängningar
 • Att planera för återtag tillsammans med kund
 • Att verkställa lösen, avslut och förlängningar med våra samarbetspartner, samt utföra tillhörande arbetsuppgifter
Din profil

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att arbeta inom service och administration.
 • Är van vid att prata i telefon och att ha datorn som ditt främsta arbetsverktyg
 • Talar och skriver flytande engelska
 • Är en van användare av Microsoft Office Word och Excel, och har erfarenhet av att göra pivottabeller, sortera och importera data från Excel

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av leasing, hyra och avbetalning samt är väl förtrogen med att arbeta i ett modernt leasingsystem
 • Erfarenhet av att arbeta inom bank och finans

Vidare söker vi dig som är flexibel och serviceinriktad i ditt sätt att arbeta, du har förmågan att varva mellan olika arbetsuppgifter och att prioritera. Du ska gilla ett högre tempo, vara detaljfokuserad samt vilja vara med i utvecklingen av 3StepIT avseende förbättring- och effektiviseringar.

Vi erbjuder Dig en stimulerande arbetsmiljö där man bryr sig om varandra och som ger Dig möjlighet till utveckling genom arbete. Vi erbjuder mångsidiga och utmanande uppgifter, en internationell arbetsmiljö och en fin arbetsgemenskap.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard