Lediga jobb

Förvaltare
Publicerad: 2019-02-08 
ArbetsgivareP&E Fastighetspartner AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-26

P&E-koncernen innefattar ett heltäckande konsultbolag inom fastighetsbranschen, samt ett antal investmentbolag. Investeringar och förvaltning av kapital är en viktig del av verksamheten. Läs mer på www.poep.se.

 

P&E Fastighetspartner AB grundades 1991 och verksamheten var från början inriktad mot främst ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats med en allt större tyngdpunkt på fastighetsförvaltning, centrumutveckling, centrumledning, bygg- och projektledning samt hantering av bolagsekonomi. Läs mer på www.poefastighetspartner.se och www.poesupport.se.

P&E Fastighetspartner behöver förstärka organisationen med en förvaltare och söker nu en person med stort eget driv. Befattningen finns inom funktionen Förvaltning som består av förvaltare, tekniska förvaltare, administratörer, fastighetstekniker samt fastighetsskötare. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i bolaget som är i ständig förändring och tillväxt.

Rollen som förvaltare hos oss:

Som förvaltare ansvarar du för att proaktivt bidra till att styra och leda arbetet med att utveckla och förvalta våra fastighetsportföljer. Du kommer att direkt vara delaktig och engagerad i förhandlingar avseende uthyrning och omförhandlingar. Du bearbetar projektidéer och förfrågningar från både befintliga hyresgäster och nya intressenter. Du tar fram affärsplan och budget för respektive fastighet samt arbetar med uppföljning inför prognoser samt vid kvartals- och årsbokslut. Tillsammans med våra projektledare arbetar du med hyresgästanpassningar.

Dina erfarenheter:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av fastighetsförvaltning och vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom fastigheter. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana. Rollen förutsätter körkort.

 

Dina egenskaper:

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt och drivs av att lösa problem på bästa sätt. Det är även viktigt att du är en lagspelare som gillar att arbeta med människor och bygga relationer. Du behöver vara lyhörd och inspireras av utmaningar och ha en strävan att utveckla ditt område, men även dig själv i din yrkesroll.


 


Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Kalmar.

Sista ansökningsdag är den 26 februari 2019. 


Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard