Lediga jobb

Projektledare
Publicerad: 2019-02-08 
ArbetsgivareP&E Fastighetspartner AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtKalmar
Platser2
Sista ansökningsdatum2019-02-26

P&E-koncernen innefattar ett heltäckande konsultbolag inom fastighetsbranschen, samt ett antal investmentbolag. Investeringar och förvaltning av kapital är en viktig del av verksamheten. Läs mer på www.poep.se.

 

P&E Fastighetspartner AB grundades 1991 och verksamheten var från början inriktad mot främst ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats med en allt större tyngdpunkt på fastighetsförvaltning, centrumutveckling, centrumledning, bygg- och projektledning samt hantering av bolagsekonomi. Läs mer på www.poefastighetspartner.se och www.poesupport.se.

P&E är inne i ett tillväxtskede med många kommande affärs- och projektmöjligheter. Vi förstärker därmed organisationen med ytterligare två projektledare. I rollen som projektledare kommer du i huvudsak att driva byggprojekt, stora som små, samt vara delaktig i fastighetsutvecklingsprocessen från tidigt skede med idéer och förslag, bedömning av kostnader och produkt samt detaljplanearbete.

I tjänsten utgår du från P&E:s kontor i Kalmar. Resor förekommer i tjänsten.

Rollen som projektledare hos oss:

 • Ta fram förfrågningsunderlag och handla upp konsulter och entreprenörer
 • Upprätta kalkyler, tidplaner m.m. vid projekten
 • Driva projekt som byggherre
 • Ekonomisk uppföljning och rapportering
 • Kontakt med hyresgäster i samband med projekt
 • Agera bollplank vid investeringar gällande byggfrågor
 • Göra grova uppskattningar gällande byggkostnader
 • I förekommande fall driva detaljplaneprocesser och projekt från idé till färdigställande

Dina erfarenheter:

 • Vi vill att du har flerårig erfarenhet från byggprocesser, antingen på fastighetsägar- eller entreprenadsidan.
 • Erfarenhet av upphandling, entreprenadjuridik
 • Erfarenhet av detaljplanearbete är meriterande
 • Om du har installationsteknisk kompetens är det meriterande.
 • Högre utbildning inom bygg och fastighet är önskvärt, men inte ett krav
 • Idag arbetar du kanske som biträdande projektledare, arbetsledare, platschef, förvaltare eller motsvarande.

Dina egenskaper:

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. I tjänsten kommer du ha många kontaktytor varför god kommunikations- och samarbetsförmåga är av största vikt. Mycket händer under projekten och det är därför viktigt att du är en problemlösare, att du är lyhörd och stabil. Genom din tidigare erfarenhet har du god erfarenhet av att självständigt driva projekt, har utvecklat ett helikopterperspektiv och förstår hur angeläget det är med god struktur och prioriteringsförmåga. Du har ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på heltid med placering i centrala Kalmar.

Sista ansökningsdag är den 26 februari 2019. Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Här på P&E erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar. Vi har stor variation på uppdrag vilket innebär ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Kulturen på företaget präglas av öppenhet och tillgänglighet och vi arbetar nära varandra inom de olika professionerna.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

#MP


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard