Lediga jobb

Projektutvecklare
Publicerad: 2019-02-08 
ArbetsgivareP&E Fastighetspartner AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-02-26

P&E-koncernen innefattar ett heltäckande konsultbolag inom fastighetsbranschen, samt ett antal investmentbolag. Investeringar och förvaltning av kapital är en viktig del av verksamheten. Läs mer på www.poep.se.

 

P&E Fastighetspartner AB grundades 1991 och verksamheten var från början inriktad mot främst ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats med en allt större tyngdpunkt på fastighetsförvaltning, centrumutveckling, centrumledning, bygg- och projektledning samt hantering av bolagsekonomi. Läs mer på www.poefastighetspartner.se och www.poesupport.se.

P&E är inne i ett tillväxtskede med många kommande affärs- och projektmöjligheter. Vi förstärker därmed organisationen med en projektutvecklare. I rollen som projektutvecklare ansvarar du för att hitta och utreda projektidéer i tidiga skeden.

Rollen utgår ifrån Kalmar, men eftersom hela Sverige är vår arbetsplats kommer det att förekomma en del resor.

Rollen som projektutvecklare hos oss:

  • Driva detaljplaner och exploateringsfrågor och bistå med fastighetsrättslig
    information i tidiga skeden.
  • Analys av projektmöjligheter samt framtagande av ekonomiska analyser och
    kalkyler.
  • Bevaka försäljning av mark/markanvisningar.
  • Upprätthålla och fördjupa förståelsen kring marknaden och dess aktörer.

 

Arbetet sker i nära samarbete med våra affärsutvecklare och våra projektledare.

Dina erfarenheter:

Du behöver ha erfarenhet från affärsmässiga frågeställningar samt besitta goda kunskaper i fastighetsekonomi, byggnadsteknik och samhällsutveckling. Lämplig utbildningsbakgrund är högskoleexamen inom bygg/fastighet/ekonomi eller likvärdig
utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Dina egenskaper:

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du
behöver ha en god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. I tjänsten kommer du ha många kontaktytor varför god kommunikations- och samarbetsförmåga är av största vikt. Du skall vara drivande och självgående, kunna jobba strukturerat och noggrant, samt ha en god analytisk förmåga. Du behöver en
ekonomisk medvetenhet, tillämpa affärsmässiga principer och arbeta målinriktat.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Kalmar.

Sista ansökningsdag är den 26 februari 2019. 

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

 

Här på P&E erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar. Vi har stor variation på uppdrag vilket innebär ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Kulturen på företaget präglas av öppenhet och tillgänglighet och vi arbetar nära varandra inom de olika professionerna.

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard