Lediga jobb

Redovisningsekonom
Publicerad: 2019-02-08 
ArbetsgivareP&E Fastighetspartner AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtKalmar
Platser2
Sista ansökningsdatum2019-02-26

P&E-koncernen innefattar ett heltäckande konsultbolag inom fastighetsbranschen, samt ett antal investmentbolag. Investeringar och förvaltning av kapital är en viktig del av verksamheten. Läs mer på www.poep.se.

 

P&E Fastighetspartner AB grundades 1991 och verksamheten var från början inriktad mot främst ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats med en allt större tyngdpunkt på fastighetsförvaltning, centrumutveckling, centrumledning, bygg- och projektledning samt hantering av bolagsekonomi. Läs mer på www.poefastighetspartner.se och www.poesupport.se.

Dina erfarenheter:

Vi söker dig som är utbildad civilekonom, gärna med inriktning mot redovisning, eller annan likvärdig utbildning, alternativt lång erfarenhet inom redovisningsområdet. Redovisning och bokslutsarbete bör ha varit ett återkommande ansvarsområde i ditt/dina tidigare tjänster. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbolag eller av arbete på revisions-/redovisningsbyrå.

 

Dina egenskaper:

Vi söker dig som har en förmåga att se helheten inom redovisningen. Du har en analytisk förmåga, drar logiska slutsatser samt bedömer konsekvenser av olika tillvägagångssätt. Du kan självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete utifrån olika kunders önskemål. För att passa i rollen som redovisningsekonom hos oss är du noggrann, ansvarstagande och flexibel.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på heltid med placering i centrala Kalmar.

Sista ansökningsdag är den 26 februari 2019. 

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Här på P&E erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar. Vi har stor variation på uppdrag vilket innebär ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Kulturen på företaget präglas av öppenhet och tillgänglighet och vi arbetar nära varandra inom de olika professionerna. 

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard