Lediga jobb

Säljare till IFK Norrköping
Publicerad: 2019-03-08 
ArbetsgivareIFK Norrköping
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-03-31
Företagspresentation

IFK Norrköping är en av Sveriges mest anrika fotbollsklubbar och en av Norrköping och regionens starkaste varumärken med rötter i en stolt historia och med en stark vision inför framtiden.

Visionen om Norrköping är att det ska vara en attraktiv stad att besöka, bo och verka i. IFK Norrköpings vision är att vara ett etablerat topplag i Allsvenskan och därmed stärka sin position som folkets och näringslivets fotbollslag i regionen.

Idag består IFK Norrköping av en koncern med flera kommersiella bolag som bedriver verksamheter inom fastighet, restaurang, entreprenad och friskvård. Koncernen visar stark tillväxt och har en omsättning på ca 160 Mkr som sysselsätter 85 heltidsanställda och cirka 300 timanställda medarbetare.

IFK Norrköpings affärsidé är att med attraktiv fotboll som grund erbjuda upplevelser i form av glädje, gemenskap och trygghet och vara en naturlig mötesplats för människor och företag i regionen.

IFK Norrköping och koncernen är i en expansiv fas och söker nu en ytterligare säljare till marknadsavdelningen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en erfaren säljare som är duktig på balansen mellan kundvård och nykundsbearbetning. Tillsammans med övriga inom sälj- och marknad arbetar du med ett starkt varumärke och bidrar med högt tempo och stark kompetens.

Du kommer att vara ett ansikte utåt och möta de nätverk som finns runt IFK Norrköping men också bryta in i nya nätverk och på nya marknader. Vissa aktiviteter sker i samband med matcharrangemang och du kommer att arbeta med en personlig säljbudget.

Som säljare erbjuder du hela konceptet med arrangemang som inte bara omfattar fotbollen utan även Parken Event & Arena och IFK Performance Center. Du får möjlighet att marknadsföra en unik miljö på en av Norrköpings och regionens bästa mötesplatser för konferenser, mässor och arrangemang.

Din profil

Du är en erfaren säljare som kan visa på goda resultat från tidigare arbete. Du har driv i din personlighet, med resultat och tydligt målfokus i en stark vilja att uppnå detta. Du är orädd och bekväm med att ringa kalla samtal, besöka kunder och komma till avslut.

Du har ett intresse för vår slutprodukt som är fotboll och du brinner för försäljning. Du vet din roll i organisationen och kan fokusera på din huvudarbetsuppgift som är försäljning.

Du vet vikten av att skapa relationer genom att bygga förtroende med flexibilitet, initiativkraft och kreativitet. Du är van vid att kommunicera både i tal och skrift. Du blir en viktig del av marknads- och försäljningsteamet. I din roll är du underställd försäljnings- och marknadschefen.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som försäljning, kundfokus, affärsmässighet, resultatorientering, relationsbyggande och service.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se eller Helena Lantz som nås på 0736-56 04 66 eller helena.lantz@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard