Lediga jobb

Teknisk Projektledare till leveransprojekt inom R&D
Publicerad: 2019-09-17 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeTeknik
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-09-29
Företagspresentation

Vill du arbeta inom produktutveckling och tycker det är spännande att ha en övergripande roll med flera arbetsuppgifter i ett projekt? Då kan du vara den vi söker!

För kunds räkning, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en Teknisk Projektledare. Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Teknisk Projektledare kommer du att ingå i ett leveransprojektteam som arbetar i en internationell kommersiell projektmiljö. Du kommer inom projektet att ansvara för leverans av verksamhetens produkter och deras kringutrustning till både externa och interna kunder. I frågor som rör produktens kringsystem kommer du att vara projektets ansikte utåt i kontakten med våra kunder, både externa och interna, samt mot våra leverantörer. Arbetet omfattar även ledning och koordinering av teknikfrågor rörande funktion, konstruktion och installation när det gäller hjälpsystem, dess kringutrustning och eventuell process i orderprojekten. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för ekonomin inom ditt ansvarsområde samt att leda och koordinera arbetet med anpassning av projektspecifika systemlösningar. 

Din profil

I rollen som teknisk projektledare ingår hela världen som arbetsfält. Både resor inom och utanför Sverige ingår i tjänsten. Vi söker dig som är ingenjör med inriktning mot El och Styrkonstruktion. Vi tror att du har högskoleutbildning inom ett område som vi bedömer som relevant för tjänsten men du kan även ha förskansat dig erfarenhet på annat vis. Vi ser att du är intresserad av att utvecklas som teknisk projektledare.

Har du erfarenhet av driftsättning eller av underhåll/service på större anläggningar kan du också passa för rollen. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta i leveransprojekt i en internationell miljö. För att kunna lösa uppgiften krävs det även att du har vana att läsa och tolka komplexa kontrakt.

Som person är du målinriktad och ansvarstagande. Du arbetar strukturerat och du har god samarbetsförmåga samt du trivs med att hantera många samtidiga frågeställningar. Du motiveras av att vara delaktig i en utvecklande processorganisation där du har en direkt påverkan på leveranskedjan till kund. Vi ser att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på Svenska och Engelska – flera språk är meriterande. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på elin.gladh@unikresurs.se.

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard