Lediga jobb

Gatuchef, Vimmerby Kommun
Publicerad: 2019-09-20 
ArbetsgivareVimmerby Kommun
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtVimmerby
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-10-20

Vill du ta över en viktig stafettpinne i Vimmerbys samhällsutveckling?

Vimmerby kommun

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda. Förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Genom sina värdeord; Ansvar, mod och fantasi arbetar kommunen för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 800 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Dessa värdeord genomsyrar kommunens förhållnings- samt arbetssätt och är något alla bär med sig i det dagliga arbetet.

Vad innebär rollen?

Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar för många viktiga samhällsfunktioner inom kommunen.

I rollen som Gatuchef har du det övergripande ansvaret för trafik, gata/park, skolskjuts, skog, mark, grustäckt och exploatering. Du leder och samordnar arbetet inom dessa områden tillsammans med dina sex medarbetare. Du ansvarar för ekonomi/budget, är frontfigur och ledare för gatuavdelningen och driver realiserandet av politiskt viktiga ärenden i diverse samhällsbyggnadsfrågor.

Samarbetet med kommunens verksamheter är mycket viktig, då du i mångt och mycket är länken i de flesta frågorna kopplade till Gatukontoret och skapar på många sätt flera av de förutsättningar som dina kollegor i andra funktioner inom kommunen har att leverera utifrån. 

Du ingår i Samhällsbyggnadschefens ledningsgrupp och har i den ett viktigt uppdrag att se till Vimmerby kommuns utveckling i ännu bredare perspektiv. Med ett framtids- och helhetsperspektiv tillsammans med dina kollegor och din närmaste chef Samhällsbyggnadschefen. 

Vimmerby kommun befinner sig i en expansiv fas där man har ett behov av en ledare med stort samhällsengagemang, som trivs med att samarbeta och samverka med andra människor och verksamheter för att se till det bästa för kommunens framtid.

                                                                                                                                      

Vem söker vi?

Vi söker dig som har förmågan att se helheten, som med ett gott ledarskap kan möta människor, både medarbetare, medborgare och politiker samt vill jobba för kommunens bästa, för kommunens framtid. Gatukontoret är en serviceorganisation som bistår större delen av kommunen och där man som trygg och stabil ledare kan bemöta olika typer av sammanhang.

I denna rekrytering kommer vi lägga stort fokus på personlig potential men för att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

 

  • Akademisk utbildning
  • Tre års erfarenhet av att leda verksamhet
  • Erfarenhet av personalansvar och lett genom andra chefer
  • Minst tre års erfarenhet av budgetansvar/ekonomiansvar
  • God datorvana
  • God svenska i tal och skrift

 

 

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil och lockas av ovanstående uppdrag, tveka inte att ansöka redan idag! 

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare nedan. 

Ansvarigt rekryteringsteam hos Unik Resurs är;

 

Jenny Askling, jenny.askling@unikresurs.se och

Sanna Ödenhed, sanna.odenhed@unikresurs.se eller 0704-41 97 51

  

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard