Lediga jobb

Ekonomiassistent för framtida uppdrag!
Publicerad: 2019-09-12 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtKarlskrona
Platser1
Företagspresentation
Arbetsuppgifter och ansvarsområden


Unik Resurs arbetar Proaktivt!

Just nu söker vi kandidater som vill ta uppdrag i Blekingeregionen i rollen som Ekonomiassistent. Uppdragen kan vara långa eller korta och möjligheter till rekrytering hos kund kan förekomma såvida det känns rätt för båda parter samt om behovet kvarstår. Denna annons är inte kopplad till en specifik tjänst utan en möjlighet att skapa kontakt med oss och våra kunder.

Har du erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent? Välkommen att lämna intresse för framtida uppdrag!


Vi söker någon som har erfarenhet av att ansvara för processerna avseende leverantörsreskontra, betalningar, löpande redovisning samt diverse administrativa uppgifter. Du är noggrann och vill bistå med en god kvalitet i redovisningen i enlighet med gällande regelverk. Du är van att arbeta självständigt med flertalet arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet inom de arbetsuppgifter som tjänsten kräver. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lönearbete.

Din profil

Vi söker dig som har en förmåga att se helheten inom redovisning och administration. Du har en analytisk förmåga, drar logiska slutsatser samt bedömer konsekvenser av olika tillvägagångssätt. Du kan självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete utifrån olika kunders önskemål. För att passa i rollen som ekonomiassistent hos oss är du noggrann, ansvarstagande och flexibel.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Daniel Stålbäck och nås på 0730-42 31 22 eller på daniel.stalback@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard