Lediga jobb

Ljunghäll
Mättekniker, Ljunghäll
Publicerad: 2019-10-07 
ArbetsgivareLjunghäll
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeProduktion/ Process-industri
OrtVimmerby
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-11-02

Vill du få chansen att utvecklas i en ansvarsfull roll som Mättekniker i en organisation med kamratlig känsla och stor drivkraft? Här får du möjligheten när vi nu söker en Mättekniker till Ljunghäll.

 

Ljunghäll i Södra Vi som är en del i italienska Gnutti Carlo SPA växer och behöver förstärka sin Kvalitetsavdelning med ytterligare en Mättekniker. Här pressgjuts aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och är inom den nischen det ledande företaget i norra Europa.

 Gnutti Carlo SPA är en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada.

Moderbolaget, Gnutti Carlo, är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 Mätteknikern kommer att bli en del av mätavdelningen på ett expansivt företag som genomsyras av en kamratlig och hjälpsam atmosfär. Verksamhetens produktion är högautomatiserad med en väl investerad maskinpark.

Vår styrka som är varierande erfarenheter, kompetenser och personligheter bidrar till att vi ska kunna utmana och utveckla verksamheten – även din roll blir ett viktigt bidrag i detta arbete.

 

Dina arbetsuppgifter är:

  • Att tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen bidra till att rätt kvalitet upprätthålls på våra produkter.
  • Utföra mätning av såväl utfallsprov som fulltaktsprov.
  • Programmering av mätmaskinerna samt tolkning och support till projekt- och produktionsavdelningarna.
  • Även handdonsmätning förekommer.  

 

Vem söker vi?

 

Som mättekniker på Ljunghäll har du en gymnasial utbildning med teknisk inriktning samt erfarenhet av liknande roll inom mätteknik, du behärskar ritningsläsning och har dokumenterade kunskaper inom Calypso och/eller PC-DMIS.

 Du kan du planera och driva arbeten självständigt och kan behålla engagemanget även om din plan ändras, Ditt arbete drivs av att du har ett tydligt resultatfokus.

Du har en god problemlösningsförmåga där du analyserar samt löser komplexa situationer på ett konstruktivt och effektivt sätt. Det är viktigt att du är rak och tydlig i din kommunikation så information når fram på ett effektivt sätt.

 

 

Är du motiverad, engagerad och tar personligt ansvar har vi möjligheterna för dig!

 Passar du in på ovanstående profil och lockas av ovanstående uppdrag, tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande!

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjer enligt GDPR. För frågor gällande tjänsten eller processen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam nedan;

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard