Lediga jobb

Produkt- och materialutvecklare (R&D)
Publicerad: 2019-09-27 
ArbetsgivareRiflex Film AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik
OrtRonneby
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-10-17
Företagspresentation

 

Riflex Film AB i Ronneby ägs av tyska KAP AG med säte i Fulda. Riflex Film AB är en av Nordens få tillverkare av plastfilmer genom s.k. kalandrering och arbetar med en utpräglad specialiserings- och nischproduktstrategi. Företaget täcker hela kedjan från produktutveckling till produktion och försäljning. 98 % av produktionen går på export, framför allt till de större länderna inom EU, men en viss andel säljs även globalt. Riflex Film AB har 65 anställda och omsätter 170 MSEK. Ytterligare information om företaget finner Du på: www.riflexfilm.com.

Vår företagsfilm kan du se här.

Till Riflex Film AB söker vi nu en nytänkande person som lockas av ett stimulerande och omväxlande innovationsarbete!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 

I rollen som R&D ansvarar du för produktionsutvecklingsprocessen från idé till färdig produkt. Du arbetar med utvecklingen av framtidens produkter samtidigt som du vårdar, förbättrar och utvecklar vårt befintliga produktsortiment och existerande funktioner.

Du förväntas arbeta systematiskt med omvärldsbevakning för att fånga upp trender och förändringar inom vår bransch och med hjälp av detta modernisera arbetet med produktutveckling. Medverkan vid kundbesök och deltagande på olika forum, mässor eller intresseorganisationer kan således förekomma i tjänsten.

Vidare kommer du arbeta med att ta fram nya recept som lever upp till nya standarder och certifikat samt medverka vid provkörningar av dessa för att säkerställa att produktionen har rätt information och förutsättningar för att lyckas. Du förväntas följa upp att slutresultatet matchar våra kunders önskemål och skiftande behov. Vi har idag ett brett kundregister och de allra flesta av våra produkter är kundanpassade.

Arbetet kan innebära inställelse utanför kontorstid eftersom vår produktionsprocess går kontinuerligt, 24/7.

Din profil

 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom kemiteknik eller motsvarande och några års erfarenhet av produkt- och materialutveckling av polymera material. Har du tidigare erfarenhet av PVC är detta meriterande. Vidare kräver arbetet mycket god teknisk förståelse och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du någon som gärna söker nya perspektiv och har god förmåga att initiera och driva utvecklings- och förändringsprocesser. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett realistiskt sätt samt utvärderar och säkerställer att tillräckliga resurser finns tillgängliga. Du kommunicerar på ett tydligt, enkelt och effektivt vis. Vidare har du lätt för att samarbeta och utbyter gärna erfarenheter, information och idéer med andra.

Ansök redan idag!


Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarigt rekryteringsteam hos Unik Resurs är;

  • Marie Johansson, 0700-911403 eller marie.johansson@unikresurs.se
  • Selma Sabanovic, 0727-120405 eller selma.sabanovic@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard