Lediga jobb

Kommersiell projektledare
Publicerad: 2019-10-14 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-10-20
Företagspresentation

Du kommer att arbeta sida vid sida med den tekniska projektledaren och ansvara för kommersiella och finansiella delar av projektet liksom de juridiska förutsättningarna för projektets genomförande. Den kommersiella projektledaren har kontinuerlig kontroll och uppföljning av projektets budget i nära samarbete med hela projektteamet och är ansvarig för att globalt redovisa projektets resultat.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

• I din roll kommer du att ansvara för den globala rapporteringen av projektet inom Siemens och prognostisering av kostnader, omsättning och vinst i dina projekt.
• Du initierar säkring av valutarisker och ansvarar för att följa upp bankgarantier och betalningssäkerheter samt hantera skattefrågor i de globala projekten.
• Du fakturerar och följer upp kundfordringar, hanterar försäkringsärenden samt deltar i det kontinuerliga förbättringsarbetet, även utanför vanligt operativt projektarbete.
• Du bygger upp ett nätverk med kontakter inom såväl interna stödfunktioner som externa partners i form av leverantörer och kunder.

Din profil

• Akademisk examen inom ekonomi eller affärsjuridik, eller motsvarande kunskap erhållen på annat vis. Erfarenhet från försäljning, projektledning eller Supply Chain är en fördel.
• Kunskap om affärsjuridik och gärna förhandlingserfarenhet.
• Kunskap och erfarenhet av projektuppföljning.
• Goda kunskaper i svenska och engelska.
• Goda kunskaper i MS Office och SAP.
• Du är en strukturerad, analytisk och kundorienterad lagspelare med förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt, och ändå bibehålla ett strategiskt fokus.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard