Lediga jobb

Utvecklare Java, .Net och BI för framtida uppdrag
Publicerad: 2019-10-04 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeData/IT/ Telekom
OrtKarlskrona
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-10-31
Unik Resurs arbetar proaktivt

Unik Resurs är ett kompetensförsörjningsföretag med södra kontor i Karlskrona, Torsås och Kalmar. Just nu söker vi kandidater som vill ta uppdrag i Kalmar- och Blekingeregionen i roller inom Java-, Microsoft- och BI-utveckling. Uppdragen kan vara långa eller korta och möjligheter till rekrytering hos kund kan förekomma såvida det känns rätt för båda parter samt om behovet kvarstår. Vi söker i första hand dig som vill ta anställning hos antingen oss eller kunden. Denna annons är inte kopplad till en specifik tjänst utan en möjlighet för dig att skapa kontakt med oss och våra kunder.

 

Vi söker

Som mjukvaruutvecklare ser vi att du bör ha någon form av relevant utbildning, helst minst 3 års erfarenhet av utveckling inom Java och/eller Microsoft, våra kunder har ofta behov av både frontend och backend. Är du mer junior så ska du inte sluta läsa utan skicka gärna in ditt intresse oavsett, det kan uppkomma behov för dig också. Oftast är du med i hela kedjan av analys, design, implementation, test och förvaltning. Inom Java ser vi gärna dig med erfarenheter från olika utvecklingstekniker och verktyg så som JavaScript, MVC, jQuery, JBoss, Spring, J2EE, Angular, JUnit, Eclipse, GIT, Cradle, Databser, Linux eller Jenkins.

Inom Microsoft söker vi .NET-utvecklare och gärna med erfarenheter från olika utvecklingstekniker och verktyg så som C#, .NET eller Visual Studio. Såklart räknar vi inte med att du kan allt, hos våra kunder ges du möjligheten att lära dig också.

Vi ser även en utveckling inom Business Intelligens (BI), så erfarenhet från Microsoft SQL Server, Microsoft Visual Studio inkl BI (SSRS, SSAS, SSIS) och Power BI är fördelaktigt om du har. Våra kunder arbetar oftast med agil metodik i team om allt mellan tre till femton personer beroende på uppdrag.

 

Din profil

Erfarenhet är en del i vår urvalsprocess men dina personliga egenskaper värderas högt. Teamarbete, engagemang, ambition och förtroende är viktiga framgångsfaktorer. Du tar ansvar för din del i projektet, fortsätter verksamhetsutveckla kunden, delar med dig av din kunskap och är ödmjuk. Möjligheter till individuell kompetens- och karriärutveckling ges det möjligheter till, antingen via varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildning samt kunskapsöverföring mellan kollegor internt samt externt.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning i många uppdrag men inte i alla.

 

 

Ansök redan idag!

Vår rekryteringsprocess grundas i både din erfarenhet, kunskap samt personliga egenskaper för att på bästa sätt matcha kundens vision, kultur, ledarskap och arbetsgrupp. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt vad du söker och i vilket område intresset finns. Vi tar emot din ansökan via databasen. Där kan vi komma att kontakta dig om passande uppdrag.

Ansvarig rekryterare är Emma Johansson och nås på emma.johansson@unikresurs.se eller på 0739-73 93 65

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard