Lediga jobb

Vibrationsingenjör/mätingenjör
Publicerad: 2019-10-07 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeTeknik
OrtFinspång
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-10-27
Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som vibrationsingenjör kommer du bland annat att arbeta med signalanalys och/eller vibrationsanalys samt balansering av detta. Du kommer även jobba med testning och konfiguration av vibrationssystemen. Som mätingenjör kommer du bland annat att arbeta med pulsmätningar samt konfigurering och felsökning på dessa. Du mäter toleranser av olika slag och du är även delaktig i den elektriska delen av vissa installationer.

Din profil

Vi söker dig med en kandidat- eller masterexamen i mätteknik, teknisk fysik eller liknande utbildning. Du kommer att arbeta i grupp både på plats i Finspång och ute på fält. 

Rollen kan komma att formas utefter din utbildning/erfarenhet.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Frida Stern och nås på 0704-106395 eller på frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard