Lediga jobb

Hållbarhetskonsult
Publicerad: 2019-10-08 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypUthyrning
OmrådeHR/ Organisation
OrtKalmar
Platser1
Sista ansökningsdatum2019-10-20
Unik Resurs arbetar proaktivt

Vi ser ett kommande behov hos våra kunder att jobba med hållbarhetsfrågor. Därför söker vi någon som antingen har förmågan att starta upp ett sådant arbete från grunden alternativt implementera och upprätthålla det under en tid. 

Vi söker någon som kan bli anställd hos oss och arbeta hos kund som inhyrd konsult. Det kan finnas möjlighet att övergå i en fast anställning hos kund om behovet kvarstår.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som hållbarhetskonsult kommer du att arbeta med utveckling och implementering av mätbara lösningar för Hållbarhet (Coporate Responsibiliy). Kan du kombinera vardagligt hands-on arbete med att ta fram, utveckla och implementera strategier kommer du att göra skillnad. Många företag har ingen befintlig strategi och kan behöva stöttning i framtagningen av exempelvis policys.  

Vi ser gärna att du kan ta uppdrag på allt mellan 3-12 månader. Är du tillgänglig relativt omgående och rätt person för den utmaningen?


Som Hållbarhetskonsult kan du tänkas göra följande:

• Utveckla strategier för ett långsiktigt hållbarhetsarbete

• Ta fram policys till grund för eventuell ISO-certifiering

• Fortsätta förbättra och utveckla strategierna och målen för hållbarhetsarbetet, utveckla och säkerställa implementeringsplaner och etablera mätpunkter för uppföljning 

• Ge rekommendationer och uppdateringar till ledningsgruppen gällande utveckling och best practise inom hållbarhetsfrågor 

• Inkludera och utbilda personalen i hållbarhetsarbetet

 

Din profil

Sannolikt har du erfarenhet av att arbeta med seniora ledningsfunktioner och har gjort en liknande insats inom hållbarhet/CSR tidigare. Om du är mer junior är du välkommen med din ansökan också då det kan finnas behov av olika konsulter i olika delar av processen.

• Du har förståelse för affärens behov och kan omvandla det till affärsstrategier med fokus på hållbarhet 

• Du är en duktig projektledare med skinn på näsan

• Du flytande i tal och skrift i svenska och engelska 

• Du har relevant akademisk examen 

 

Som individ är du prestigelös och målorienterad. Du trivs med att självständigt driva dina projekt framåt och involvera dem som behövs. Det innebär både operativt och strategiskt arbete vilket du uppskattar. Du är en informell ledare som kollegor såväl som ledningsgrupp lyssnar på. 

Tillgängligheten får gärna vara relativt omgående. 

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Ansvarig rekryterare är Emma Johansson och nås på 0739-73 93 65 eller på emma.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard