Lediga jobb

Teamledande Senior Redovisningsekonom
Publicerad: 2020-01-16 
ArbetsgivareUnik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeEkonomi/ Marknad
OrtLinköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2020-01-26
Företagspresentation

Är du en erfaren Redovisningsekonom som gillar att arbeta med stora volymer och i ett högt tempo? Gillar du att arbeta i team mot gemensamma mål och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö? Då kan du vara den vi söker! Till en av våra kunder belägna utanför Linköping söker vi nu en Senior Redovisningsekonom med förmåga att axla en teamledande roll. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer som Senior Redovisningsekonom att ha ett redovisningsansvar. Du kommer att vara en central del i månadsbokslutsarbete med avstämningar och rapporteringar. Du kommer också att ha en teamledande roll för redovisningsavdelningen vilket ställer krav på att du har god förståelse för redovisningsarbete med stora volymer, samt att du är insatt i reskontraarbetet. 

Det här är ett uppdrag på ca 3 månader inledningsvis men med möjlighet till förlängning. 

Specifikation av övriga uppgifter:

 • Likviditetsplanering
 • Moms, skatt
 • Skatteberäkning
 • Personalkostnader
 • Projekt/anläggning
 • Lager
 • Pension och sociala kostnader
 • Arbeta med månatlig rapportering – financial controlling
 • Koncernredovisning
 • Due dilligens
 • Delta i olika projekt
Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ovan beskrivits. Förmodligen har du utbildning inom ekonomi. Du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska. Du är van vid att arbeta med stora volymer och du är insatt i reskontraarbetet. Du har mycket goda kunskaper i Excel. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på elin.gladh@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard