Lediga jobb

Fastighets- och IT chef till Scenkonst Öst
Publicerad: 2020-05-04 
ArbetsgivareScenkonst Öst AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeChefstjänster/ Styrelse-uppdrag
OrtNorrköping
Platser1
Sista ansökningsdatum2020-05-31
Vad erbjuder Scenkonst Öst dig?

Vill du vara med och skapa och genomföra en strategi för fastighetsutveckling och IT inom en unik verksamhet? Då är detta en möjlighet för dig när vi nu söker en Fastighets- och IT chef till Scenkonst Öst.

Scenkonst Öst skapar scenkonst med både bredd och spets och verksamheten är till för alla i Östergötland. Målet är att bli en angelägenhet för hela regionen. Scenkonst Öst AB bildades 2016 och består av de konstnärliga verksamheterna Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Organisationen består också av ett verksamhetsstöd omfattande avdelningar för kommunikation, HR, ekonomi och fastighet/IT. Värdeorden mod, respekt och delaktighet står för bolagets gemensamma grund och förhållningssätt. Verksamheten har ca 200 anställda och lika många eller fler med anställning på visstid. Omsättningen är ca 220 mkr per år och ägare är Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.

Vad innebär rollen?

Som medarbetare hos oss får du ett utmanande arbete i en spännande och kreativ miljö. I din roll som Fastighets- och IT chef har du det övergripande ansvaret för att driva verksamheten framåt genom att utveckla och sköta fastigheterna inom Scenkonst Öst. Detta kan exempelvis innebära renovering och utveckling av befintliga lokaler men även att finna nya spännande lösningar för lokalbehovet. Vi söker också nya lokaler för teaterns verkstäder och repetitionslokaler. Du ansvarar för kontakten med fastighetsägarna samt driver självständigt upphandlingar och avtalsförhandlingar. I tjänsten ingår ansvar för arbetsmiljö och säkerhet kopplat till byggtekniska frågor och du ansvarar för att genomföra fastighetsrelaterade inköp till verksamheterna. Som Fastighets- och IT chef förväntas du även ta fram en tydlig utvecklingsplan för bolagets IT- frågor och genomföra den på operativ såväl som strategisk nivå tillsammans med bolagets IT ansvarig och IT partner.

Du har personalansvar för en grupp medarbetare inom fastighets- och IT enheten samt har budgetansvar. Din närmsta chef är VD och du ingår i bolagets ledningsgrupp.

Vem söker vi?

Du som söker har en flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen och har god kunskap inom områden så som fastighetsjuridik, byggteknik och säkerhetsfrågor inom branschen. Du har även erfarenhet av IT-frågor. Det är meriterande om du har utbildning med inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser även att du har erfarenhet av budgetansvar samt personalansvar. Du har god svenska i tal såväl som skrift. Det är meriterande om du har arbetat i liknande verksamhet eller har intresse av konstnärlig verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid den personliga potentialen och söker dig som har en god affärsmässighet och agerar utifrån ett helhetsperspektiv, du har även ett starkt resultatfokus där du arbetar utifrån en god struktur och planering mot högt uppsatta mål. Du utmanar gärna status-quo och driver förändrings-och förbättringsarbeten. Vidare är du en god relationsbyggare, såväl inom organisationen som utanför där du initierar och för dialog med andra människor. Du har även en god samarbetsförmåga och utbyter gärna erfarenheter och idéer med din omgivning.

Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Scenkonst Öst med Unik Resurs. Sök därmed tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjer enligt GDPR.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-05-31.

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam, Kristina Lind på kristina.lind@unikresurs.se, 076 -778 15 13 eller Lovisa Holgersson på lovisa.holgersson@unikresurs.se, 070-774 01 31

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard