Lediga jobb

Arbetsledare till GDL Transport
Publicerad: 2020-01-31 
ArbetsgivareGDL Transport AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeBygg/ Anläggning
OrtMotala
Platser1
Sista ansökningsdatum2020-03-01
Företagspresentation

GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen.

Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 20 orter i Sverige och omsätter ca 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Deras värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela deras verksamhet. Läs gärna mer om GDL på www.gdl.se.

Nu söker GLD en Arbetsledare med placering i Motala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som arbetsledare inom affärsområde Bygg, Anläggning och Miljö, Region Norr kommer du vara med och utveckla deras verksamhet inom avdelningen som huvudsak består av bygg- och anläggningstransporter, samt entreprenadmaskiner.

Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten. I din roll kommer du att ha mycket kontakt med kunder, transportörer och maskinägare och du kommer att arbeta i väl sammansvetsat team. Du rapporterar till produktionschef.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Tillsammans med produktionschef leda det dagliga arbetet inom avdelningen med tillhörande administrativa uppgifter.
  • Försäljning och marknadsföring till såväl nya som gamla kunder.
  • Skriva avtal/offert.
  • Fakturering
  • Säkerställa att skydds-miljö och säkerhetsföreskrifter följs.
Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse och erfarenhet från åkeri-/logistikbranschen med inriktning mot anläggning. Det är meriterande om du har en utbildning inom bygg, anläggning, transport eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta i datasystem och Office-paketet. Vi ser även att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar sker ofta. Du brinner för service och har en förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärde för kunden. Du har lätt för att administrera och planera din tid på ett strukturerat och effektivt sätt.

 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!


Dela:

FacebookLinkedInMailCopy to clipboard